DIZAJN I ARHITEKTURA

Predivna istarska vila usred netaknute prirode

Savršen spoj umjetnosti i dizajna prepoznatljivog potpisa

villa b2 
 
Moramo li jedan dio Hrvatske proglasiti oazom luksuznih vila, titula bi svakako pripala Istri. Čini se kako gotovo svako selo skriva barem jednu arhitektonsku ljepoticu koja u kombinaciji s predivnim krajolikom tvori idiličan bijeg iz stvarnosti. No, u tom istom moru lijepih zdanja, prepoznatljivi radovi dizajnerskog tima BR Home izdvajaju se svojim urbanim spojem umjetnosti i dizajna.

Dizajnerski tim na čelu s dizajnerom Borisom Ružićem potpisuje nekolicinu kuća među kojima je teško ne zamijetiti Villu B2 koja u sklopu koncepta BR Villas nudi udobnost i privatnost po mjeri najvećih esteta. Usred netaknute prirode, u istarskom mjestu Radetići, smjestila se ova suvremena priča u kojoj je industrijski dizajn u najljepšoj simbiozi s rustikalnim detaljima i prirodnim teksturama.

Arhitektonski koncipirana na brežuljku, okružena kamenim zidovima za maksimalnu privatnost, kuća osigurava pogled na Jadransko more, linije maslinika i vinograda. Divan moment je i vanjska natkrivena lounge zona koja uz bazen postaje centralno mjesto posjeda za vrijeme ljetnih mjeseci. Prepoznatljiv stilski izričaj poznatog tima očituje se u svakom detalju, pa se tako dizajnerski namještaj sjajno uklapa u industrijski dizajn prostorija kojima, od materijala, prevladava beton. Siva boja se savršeno nadopunjava s toplim bež tonovima u pet prostranih soba, ali i u kuhinji i blagovaonici.

Iako se uz Villu B2, baš kao i uz ostala arhitektonska ostvarenja dizajnerskog tima BR Home veže epitet luksuzno, dojam koji ostavlja ambijent je prvenstveno modernistički, urban, opušten i vrlo ugodan.
 
b2 villa 
Villa B2 
 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2  
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2 
Villa B2
 
M.M.
Foto: croatialuxuryrent.com (Level 52) 
Objavljeno: 27.08.2015. u 12:09

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p