DIZAJN I ARHITEKTURA

Prekrasna kuća legendarnog modnog dizajnera

Calvin Klein svojim izborom doma ponovno oduševio
Calvin Klein 
Da smo slabi na lijepo uređene prostore, to je jasno i pticama na grani, a uz rezidencije glumaca, pjevača i supermodela, moramo priznati kako su nam najdraže one poznatih modnih dizajnera. Ima nešto posebno privlačno u promatranju domova ljudi prepoznatljive estetike kojoj se divi dobar komad svijeta i načinu na koji je reflektiraju (ili ignoriraju) u vlastitom stambenom prostoru.

Nakon što nas je bacio na koljena svojom, sada bivšom, rezidencijom u Miami Beachu na Floridi, Calvin Klein je iznenadio izborom svog novog doma. Kuća u Los Angelesu estetikom se potpuno razlikuje od fantastičnog prošlog imanja koje je odisalo neutralnim, prirodnim tonovima i suptilnim, boemskim luksuzom. Novi Calvinov dom je pak u potpunosti uređen u modernističkom stilu. Suvremeni dizajn očituje se u staklenim zidovima, ogromnom infinity bazenu, čistim linijama, kao i glamuroznom ulaznom hodniku u obliku mosta nad vodopadom.

Moderno imanje koje se sastoji od pet spavaćih soba i čak sedam kupaonica, s mnogim skrivenim terasama potpisuje dizajner Paul McClean, a možete ga otkriti, ali i inspirirati se, u nastavku.
 
Calvin Klein 
Calvin Klein 
Calvin Klein 
Calvin Klein 
Calvin Klein 
Calvin Klein 
Calvin Klein 
M.M.
Foto: Curbed.com
Objavljeno: 01.09.2015. u 13:09

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p