TECH

Prekrasni satovi modernog dizajna koje ćete obožavati nositi!

Novi ROLEX i TUDOR satovi u 2022.


Renomirani švicarski proizvođači satova, ROLEX i TUDOR, prošli su tjedan otkrili svoje novitete koji su po predstavljanju postali must-have modeli svakog ljubitelja satova, a koji će vas na prvi pogled osvojiti svojim prekrasnim dizajnom, ali i karakteristikama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Najrespektabilnija tvrtka na svijetu, ROLEX, ove je godine predstavila redizajnirano izdanje modela Air-King, neočekivanu verziju kultnog sata GMT-Master II, nova izdanja prestižnog modela Day-Date 40 u platini, liniji Yacht-Master II pridružili su model u 18-karatnom zlatu, dok su ženskim satovima Datejust 31 donijeli nove uzbudljive brojčanike.

Rolex otkriva svoje najnovije kreacije: satove koji obasjavaju svjetlo optimizma i inovacija u svijetu urarstva. U svojoj neprestanoj potrazi za izvrsnošću, Rolex neprestano poboljšava estetiku i tehnologiju svojih prepoznatljivih satova. Oni su poziv za pomicanje granica, za postizanje „još više“. Uz, kao i uvijek, isto obećanje izvanredne kvalitete zahvaljujući potpunom, internom majstorstvu u izradi satova.

Slijedeći na svoju reputaciju u stvaranju amblematičnih modela koje su odabrali najhrabriji avanturisti, TUDOR ove godine predstavlja potpuno novi model Black Bay Pro-a sa značajkom dvostruke vremenske zone.U liniji Black Bay, kultni Black Bay GMT model sada je dostupan i u S&G (čelik i zlato) verziji, s toplim bojama i vintage notom; predstavljene su nove verzije za Black Bay Chrono S&G; i linija TUDOR Royal. TUDOR također predstavlja modele Black Bay 31, 36, 39 i 41 S&G, koji sada imaju zaobljeni dizajn i Manufakturni kalibar. Istražite svijet odvažnih TUDOR i ROLEX satova u butiku Mamić 1970 u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Foto: PR
Objavljeno: 05.04.2022. u 13:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p