LIFESTYLE

Preslatki komadi keramike u koju ćete se zaljubiti na prvu!

Idealan božićni poklon za predstojeće blagdane

Keramičko posuđe već godinama je mnogo više od običnog posuđa koje svakodnevno koristimo u našim kuhinjama; Zahvaljujući sve većem broju kreativnih pojedinaca koji nas iznova oduševljavaju svojim idejama, keramičko posuđe postalo je funkcionalna dekoracija koju pomno izabiremo i kombiniramo u naš prostor.

Ovoga puta za oko nam je zapela preslatka, ženstvena kolekcija mlade Španjolke čiji su unikatni komadi keramike vrlo brzo preplavili Instagram. Iako se radi o vrlo jednostavnom dizajnu, vlasnica ovog preslatke radnje malim, upečatljivim detaljima stvara prekrasne kolekcije koje ćete poželjeti imati u svojoj kuhinji. Od šalica, manjih posuda pa sve do velikih svijećnjaka, Romana Ceramics ima sve što vam je potrebno da biste u svoju kuhinju unijeli dozu kreative. A posebice ako tražite posuđe koje neće biti sakriveno u ormarićima, već će s vidljivog mjesta ukrasiti vaš životni prostor.


Ono što nam se posebno svidjelo jest šarmantni mali čajnik obojan ‘’girly’’ rozom bojom koji je ujedno i idealan poklon za prijateljicu za predstojeće blagdane. A za one koji ipak preferiraju tamnije, pa i crne nijanse, možete odabrati bilo koji komad koji će za vas nastati u boji koju poželite. Ako pak želite na odabrani komad napisati ime, inicijale ili prigodnu poruku, možete se javiti ovoj mladoj umjetnici i zatražiti svoj personalizirani komad. Sve detalje potražite klikom na link.

Objavljeno: 02.12.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p