LIFESTYLE

Pridružite se prvom humanitarnom gaming streamu i zaigrajte za Palčiće u Petrovoj!

Igranje nikad nije imalo bolji povod, stiže prvi humanitarni Streamatron

Gaming zajednica udružit će se u prvom 24-satnom dobrotvornom gaming streamu kako bi sve svoje članove, gejmere i pratitelje pozvali da se donacijama uključe u akciju „Vratimo Palčiće u Petrovu“. Humanitarni Streamatron u organizaciji startupa Good Game Global počinje u utorak 5. svibnja u 10:00 sati, a može se pratiti u sljedećih 24 sata putem njihovog Twitch kanala.

U Streamatronu će sudjelovati gejmerima dobro poznata imena: komičari Tomislav Koza Kozačinski i Aleks Curać Šarić, youtuberi Gallasandalla, Lavvek, glazbenici Sett iz grupe Kranšvester te trap grupa High5, community RNB Confusion, voditelj Ermin Preljević, a pridružit će im se i poznata imena startup scene Ivan Burazin, Luka Jureško, Vanja Bertalan, Ratko Martinović i brojni drugi. Svi će oni putem svojih društvenih mreža pozivati svoje pratitelje da se uključe u humanitarnu akciju, a igrat će se igre poput Minecrafta, CS:GO, League of Legends, Microsoft Flight Simulator i druge. Ovo je idealna prilika za sve ljubitelje igara da uz igru podrže i jedan plemeniti cilj.

Danas više nego ikad postoji potreba za uzajamnom podrškom i suradnjom unutar zajednice i mi smo se odlučili pomoći na način koji najbolje znamo. Tijekom 24-satnog Streamatona podršku će pružiti brojni gejmeri kojima se ovim putem zahvaljujemo na sudjelovanju, a pozivamo sve koji mogu da se donacijama uključe i podrže ovu akciju. Zajedno možemo pomoći budućim malim gejmerima da se vrate u Petrovu bolnicu i da dobiju svu opremu koja im je neophodna za život. Podržimo Palčiće jer njih čeka velika borba“, izjavio je Nikola Stolnik, osnivač startupa Good Game Global, koji je organizator humanitarnog Streamatrona i koji će također sudjelovati u streamu.

Tijekom nedavnog potresa koji je pogodio Zagreb, odjel neonatologije u Petrovoj bolnici pretrpio je veliku štetu te se ne smije koristiti, a uništen je i dio opreme. Palčići će se tako vratiti u novi prostor u sigurnom dijelu zgrade, no potrebno ga je prilagoditi potrebama neonatologije i intenzivne njege kako bi maleni borci dobili sigurnu šansu za život. Roditelji okupljeni u Klub nedonoščadi Palčići pokrenuli su akciju, kojoj je cilj prikupiti nešto više od 4 milijuna kuna, a sredstva će se utrošiti namjenski za kupnju opreme.

U akciju su se dosad uključili brojni sportaši, organizacije, kompanije te javne osobe, a svoj doprinos pružit će i gaming zajednica poznata po podršci brojnim humanitarnim akcijama.Zahvalna sam od srca što se Good Game odlučio priključiti najvećoj borbi za najmanje heroje i na ovaj način doprinijeti prikupljanju sredstava za opremu koja ŽIVOT ZNAČI najmanjim herojima, Palčićima. Uz takve ljude koji su spremni otvoriti srce za najpotrebitije, svijet postaje bolje mjesto, a budućnost svjetla i radosna. Hvala svima koji doniraju“, poručila je Željka Vučko, predsjednica udruge Klub roditelja nedonoščadi Palčići.

Stoga, priključite se i vi ovoj hvalevrijednoj akciji; zaigrajte za Palčiće i zabavite se s odličnom ekipom! Svi zainteresirani za ovaj prvi 24-sati humanitarni gaming stream, sve informacije mogu pronaći na službenoj web stranici.
Objavljeno: 05.05.2020. u 12:33

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p