LIFESTYLE

Priključite se virutalnoj radionici IKEE i sudjelujte u brojnim DIY projektima

...i naučite ponešto o održivoj proizvodnji!

Dosta vam je sjedenja pred malim ekranima i želite se okušati u kakvoj kreativnoj aktivnosti? Sigurni smo da će vas novi projekt omiljenog brenda namještaja – Ikee, potpuno oduševiti! Pristup radionicama besplatan je za sve zainteresirane, a organiziran je isključivo kako bi svoje vrijeme proveli na što korisniji i zabavniji način

S obzirom na to da je proljeće već pokucalo na vrata, a zbog specifične situacije u kojoj smo se našli vremena imamo napretek, sigurni smo kako ste već razmišljali o različitim preinakama koje možete uraditi u svom domu, vrtu ili balkonu. Upravo zato, omiljeni europski brend namještaja pokrenuo je virtualne diy tutorijale temeljene na posve održivom načinu života što znači da se u radionicama koriste isključivo materijali ekološke, prirodne proizvodnje. Čitav projekt pokrenut je pod nazivom ''Live Lagom''; švedska fraza koja u prijevodu znači ''Dovoljno je najbolje!''. ''Nastava'' je započela jučer tutorialom koji vas uči kako od majice napraviti torbu, dok ćete danas naučiti izrađivati posude za spremanje hrane. Program se održava do 5. travnja, a dotada ćete imati priliku naučiti kako napraviti vlastiti terarij, izraditi mini vrt od staklenki, kako iskoristiti različite materijale koji vam više ne služe i još mnogo toga.

Progam je dio grupe na društvenoj mreži koju je pokrenuo trgovački lanac, a kroz svako predavanje će vas voditi različiti individualci koji će s vama podijeliti svoju strast prema izradi raznih održivih, ekoloških diy projekata. Pristupiti grupi, priključiti se i pregledati čitav program možete na službenoj stranici grupe.

Objavljeno: 31.03.2020. u 10:56
Tagovi: diy, Ikea, eko

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p