ANA BACINGER

Slatke personalizirane ilustracije domaćeg ženskog tandema

Marvin Makes You Happy ilustracije za mladence

Marvin Makes You Happymoru tipičnih poklona za mladence, danas vam skrećemo pozornost na jedan originalan tandem koji djeluje pod imenom Marvin Makes You Happy i njihove fantastične personalizirane ilustracije. 

Iza njega se kriju dvije prijateljice Vinka Milišić i Marina Menkadžieva, koje su odlučile pokenuti zajednički biznis i ponuditi svijetu veseli proizvod kojem je jednostavno nemoguće odoljeti. U njihovoj odličnoj ponudi tako možete pronaći peronalizirane ilustracije za mladence - poklon koji izgleda genijalno! Ako ste u potrazi za nekim pomalo drugačijim i osobnijim poklonom za vjenčanje, jednostavno se obratite Vinki i Marini koje će zajedno osmisliti ilustraciju.

Ono što će od vas tražiti su naravno fotografije budućih mladenaca, neke smjernice koje želite istaknuti na ilustraciji i format koji želite. Cijela priča se vrti oko njihovog Mavina koji uz drugu boju kose, boju očiju, pjegice na licu, odjeću i sitne detalje počinje ličiti na vaše buduće mladence!

Marvin Makes You HappyProces traje oko desetak dana, a djevojke naravno ilustraciju šalju na odobrenje i tek nakon toga kreću u finalnu realizaciju svega. Poklon dolazi uokviren, fino upakiran i sa čestitkom koja je zapravo preslika ilustracije bez mladenaca. Cijene se kreću oko 750 kuna, ovisno naravno o formatu za koji se odlučite. 

Marvin Makes You Happy

Marvin Makes You Happy

Marvin Makes You Happy

Marvin Makes You Happy

Kontaktirati ih možete na službeni mail: marvinmakesyouhappy@gmail.com.

Objavljeno: 29.09.2017. u 13:11
Tagovi: vjenčanje

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p