LIFESTYLE

Pronašli smo genijalan adventski “Gin sat” koji ovih blagdana morate imati!

Savršen poklon za najveće ljubitelje ovog popularnog napitka!
Za istinske ljubitelje obožavanog gina svaki trenutak je pravo vrijeme za gin! A to posebno vrijedi za predblagdansko razdoblje, kada već tradicionalno uživamo u zimskim varijantama ovog hit pića koje, čini se, baš nikada neće izaći iz mode. A s obzirom na novitete koji pristižu zajedno s nadolazećim blagdanima, sasvim je jasno kako će gin i ove sezone biti zvijezda najdražih božićnih napitaka!

Tako smo, u potrazi za najljepšim adventskim kalendarima, naišli na ovaj fantastični drveni adventski sat koji je ujedno i savršen dar za svakoga tko voli gin, bilo da se radi o božićnom ili rođendanskom poklonu. No, ovaj “adventski” sat najpopularniji je upravo u adventsko vrijeme, a iako se radi o nešto drugačijem adventskom odbrojavanju, sigurni smo kako će vam ovo ipak biti najdraže! Naime, Gin Time Clock pravi je drveni sat koji drži 12 mini bočica specijaliziranih, vrhunskih ginova s potpisom poznatog brenda vrhunskih pića - Thornton & France. Ovaj Gin sat možete koristiti za odbrojavanje dana do Božića, ali i bilo kojeg posebnog događaja, a nakon što ispijete sve iz bočica na satu, ponovno ih nadopunite vlastitim odabirom!
Ovaj netradicionalni sat za odrasle zaista je zabavan način da isprobate različite vrste ginova koje zasigurno još niste imali prilike probati, a ujedno je i najbolji dodatak svim blagdanskim, opuštenim druženjima s najdražima! Više o satu potražite na službenoj stranici na kojoj ujedno možete i naručiti ovaj sjajan Gin sat, ali i otkriti brojne druge varijacije na temu koje uključuju vino, pivu ili pak poslastice za vaše kućne ljubimce kojima baš nitko neće moći odoljeti!
Objavljeno: 23.11.2022. u 14:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p