DIZAJN I ARHITEKTURA

Prvi pogled na Ikeinu blagdansku kolekciju

Čeka nas neodoljiva božićna bajka 

ikea 
Dok se većina nas još uvijek nije naviknula na pomisao o jeseni koja je stigla, a kamo li na sivilo i maglu, Ikea nam je ukazala na činjenicu kako nam se polako, ali sigurno približava sezona blagdana. Kako će oni izgledati ako je pitati švedskog giganta, odgovor glasi šareno, svjetlucajuće i veoma toplo.

Kako bismo na vrijeme počeli s planiranjem blagdanskih slavlja i obiteljskih okupljanja, daleko od strke, buke i kaosa koji nas čeka u jeku priprema, Ikea je svojim krasnim vizualima odala počast svim tim malim magičnim trenucima, ritualima i intimnim druženjima koji slijede. Podijeljena na dva stila – Nordijsko svjetlo i Nostalgične tradicije, blagdanska kolekcija donosi pregršt komada koje će većina poželjeti u svom domu. Pastelni tonovi, bogate teksture i drvo prevladavaju kolekcijom Nordijsko svjetlo, dok se u onoj drugoj, tradicionalnijoj, ističu metalik detalji i grimizne nijanse.
 
Ako i vi spadate u grupu koja se na vrijeme voli pripremiti, donosimo vam nekoliko prvih vizuala najnovije kolekcije omiljene Ikee. 
 
ikea
 
ikea 
ikea 
ikea 
M.M.
Foto: Ikea
Objavljeno: 09.10.2015. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p