PUTOVANJA

Predivna uvala na otoku Lošinju s najljepšim ulazom u more koji smo ikad vidjeli!

Lokacija koja obara s nogu!

Kako nam je najdraži period godine sve bliže i bliže, moramo priznati da svakodnevno razmišljamo o divnim potencijalima lokacijama na kojima želimo provesti ljeto. Tako nam je ovog puta pažnju ukrao predivan kvarnerski otok koji instantno osvaja divnom mediteranskom arhitekturom, kristalno čistim morem i prirodom, ali isto tako i još jednom sitnicom.

Lošinj je otok na kojeg jednom kad odete, uvijek se poželite vratiti. Naime, ova predivan otok je toliko poseban i drugačiji, divlji no u isto vrijeme urban te kao takav savršen odabir za sve one koji žele odmor za pamćenje. Kao što smo spomenuli, Lošinj je karakterističan zbog jako puno zelenila, čarobne borove šume i ostalih predivnih mediteranskih mirisa te šarmantnih ulica koji na prvi pogled podsjećaju na Italiju. Također, možete birati između velikog broja plaža pa ako volite privatnost i intimu, odabrati stjenovita područja odakle se pruža impresivan pogled na more ili pak razvikanije lokacije sa sjajnim popratnim sadržajem u vidu beach barova i sl.

Mi moramo priznati da nam je za oko zapela uvala Čikat koja je definitivno jedna od najpoznatijih, a ponajviše zbog predivnih vila koje se ondje nalaze. Tako je Villa Karolina ‘vlasnica’ najljepšeg ulaza u more. O čemu je točno riječ?

Ova nekadašnja privatna rezidencija imala je vlastiti ulaz u more koji je poprilično luksuzan i grandiozan, no sada je dostupan za baš sve, stoga želite li ući u more poput kakvog pripadnika kraljevske obitelji, ovdje ćete se tako osjećati. Šalu na stranu, riječ je o stepenicama koje vode u more, a ujedno su jako dobre za fotografiranje ili sunčanje te stvaranje nezaboravnih uspomena koje će vam uvijek izvući osmijeh na lice.

Foto: Instagram/Iva Znaor, Timotej
Objavljeno: 16.06.2022. u 14:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p