PUTOVANJA

10 bajkovitih domaćih lokacija za vjenčanje

Dan kao iz snova zagarantiran!

10 bajkovitih mjesta za vjenčanje u Hrvatskoj 
Uplovljavanje u bračnu luku mnogima predstavlja jedan od najljepših dana u životu. Proslaviti ljubav u društvu najdražih ljudi, u čarobnom ambijentu, događaj je kojeg će se svi rado prisjećati, stoga mnogi parovi ulažu puno truda kako bi njihovo vjenčanje zadovoljilo sva očekivanja.

I dok se neki opredjeljuju za intimnu proslavu uz svega dvadesetak najbližih ljudi, neki svoju ljubav slave na ogromnim ceremonijama koje traju i po nekoliko dana, a poneki sretnici sele i u egzotične krajeve, svima je ipak zajednička želja imati najljepšu moguću scenografiju u kojoj će izreći to veliko da.

Hrvatska, očekivano, nudi velik izbor upravo takvih magičnih mjesta zbog kojih će i oni neskloni velikim i tradicionalnim ceremonijama vjenčanja poželjeti promijeniti mišljenje. Od idiličnih brežuljaka kontinentalne Hrvatske do bajkovitih imanja na obali, ovo su neke od najljepših domaćih lokacija za vjenčanja.
 
Maple Valley 

Maple Valley

Javorova dolina u Gorskom Kotaru sama je po sebi zapanjujuća, a doda li se tome i red šarmantnih rustikalnih kućica, jezera, kao i bazen te popratno igralište za tenis, Maple Valley jedna je od najposebnijih lokacija za proslave.
 
Park Želja Samobor 

Park Želja 

Zamišljen kao park skulptura bajkovitog, vilenjačkog karaktera, Park Želja u Rakovom potoku nedaleko Samobora na imanju obitelji Franja doista je idilična i drugačija oaza. S dva mala jezerca s vodenim biljkama, sjenicom za vjenčanja, brezama i magnolijama koje Parku daju romantičan karakter, ova je lokacija idealna za sve koji ciljaju na intimnije i posebnije okupljanje.
 
Imanje Marincel 

Imanje Marincel

Na samo 10 minuta vožnje od Mihaljevca ili Britanskog trga, podno Medvednice, smjestilo se bajkovito imanje Marincel. Lijep interijer imanja oduzima dah, no moramo priznati kako su nas kupile zelene livade i priroda koja okružuje ovu mirnu lokaciju.
 
dvorac empirej

Dvorac Empirej

Romantičari će na svoje doći u Hrvatskom Zagorju u mističnom dvorcu Empirej. Okružen stoljetnom šumom, atraktivan dvorac nudi potpuni bijeg od očiju javnosti, ali i svakodnevice. Cvrkut ptica, pokoja srna i nepregledni brežuljci čine ovo mjesto uistinu posebnim.
 
boskinac 

Boškinac

Trebamo li birati omiljeno mjesto na otoku Pagu, maleni obiteljski hotel Boškinac bio bi naš izbor. Nenametljivo luksuzna oaza skrivena u vinogradima dolazi u kombinaciji s vrhunskim restoranom s otočkim specijalitetima i vinarijom u kojoj su zaživjele kvalitetne sorte vina i rakija, prema riječima vlasnika nastala je iz ljubavi prema kamenu, soli i vinu.
 
golf resort 

Golf&Country club Zagreb

Raskošni paviljon zagrebačkog Golf&Country cluba razlog je zbog kojeg vjerujemo da nema boljeg od vjenčanja na otvorenom. Krošnje stoljetnih stabala i zeleni travnjaci u kombinaciji s glazbom, cvijećem i dragim ljudima razlozi su zbog koji se ova lokacija našla na našem popisu.
 
Wedding resort Corberon  

Wedding resort Corberon

Na samo 23 km od centra Zagreba smjestio se novi resort za vjenčanja, Wedding resort Corberon. Elegantan, jednostavan i vrlo chic, kombinacija je mirisne prirode i profesionalne usluge.
 
Lauba 

Lauba

Osim što je mjesto vrhunskim kulturnim, dizajnerskim i umjetničkim okupljanjima, Lauba Kuća za ljude i umjetnost neodoljivo je mjesto za proslave vjenčanja. Nekada davno jahaonica u sklopu vojnog kompleksa austrougarske vojske, kasnije i tkaonica Tekstilnog kombinata Zagreb, Lauba osigurava karizmatični i dizajnerski jedinstveni prostor po mjeri urbanih parova.
 
Galerija Meštrović 

Galerija Meštrović

Jedno od zasigurno najimpozantnijih mjesta i prema mnogima najljepša lokacija grada Splita nekadašnje je omiljeno boravište Ivana Meštrovića. Café Galerija pod južnom pergolom vrta Galerije Meštrović tako osigurava jedinstven ambijent i vraća u prošlost, stoga ne čudi kako je i jedna od najprestižnijih lokacija za vjenčanja.
 
trakošćan 

Trakošćan

Još jedna povijesna i jedinstvena lokacija predivan je dvorac Trakošćan. Zaštićena povijesna cjelina koja se sastoji od dvorca, park šume s jezerom i perivoja savršena je za sve romantične duše koje žele vjenčanje dostojno princeza.
 
M.M.
Foto: PR
Objavljeno: 06.06.2016. u 12:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p