PUTOVANJA

24 sata u Londonu

Mali vodič za nezaboravan vikend

london 
Pokušavajući započeti tekst o Londonu, shvatili smo da smo se našli u nezavidnoj poziciji. Kako uopće krenuti opisivati jedan od najposjećenijih gradova na svijetu, epicentar kulture, meku zabave i neumornog pokretača trendova? Svaka rečenica čini se nedostojnom svega onoga što predstavlja London i sigurni smo kako je za one koji su ga posjetili, svaka i suvišna.

S druge strane, za one koji ga nisu posjetili, London je luda energija, multikulturalnost, glasni pubovi s prijateljima, kokteli u Sohou, neki od najboljih muzeja na svijetu, zeleni parkovi i najoriginalnije kulinarske čarolije. London su definitivno i živopisne ulične tržnice, šarmantni vintage shopovi, ali i najrelevantnija scena. On je intrigantna povijest i sjajni urbani poslovni centri, i to 24 sata dnevno.

Žudite li za nezaboravnim vikendom, vrijeme je da pauzirate vječno odgađanje, skupite najdraže prijatelje, rezervirate kartu i napokon se uputite u svoju destinaciju iz snova. Kako bi čitav pothvat bio lakši, PBZ Card Travel osigurao je direktan let iz Zagreba, i to s mogućnosti online rezervacije i kupnje avio karata na 24 rate bez kamata i naknada American Express karticom.
 
london 
M.M.
Foto: Instagram, Jure Perišić
Objavljeno: 25.07.2015. u 00:00
Tagovi: putovanja, 24 sata

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p