PUTOVANJA

3 skrivene i totalno fotogenične lokacije u Parizu

Neka vaša razglednica iz Pariza bude originalna!

Pariz je mjesto koje se sigurno mnogima nalazi na popisu želja kada je putovanje u pitanju, a oni koji su već upoznali njegove ljepote, uvijek mu se iznova vračaju. No, svako putovanje zahtjeva određene pripreme, pa je stoga potrebno unaprijed istražiti na koje sve lokacije vrijedi obratiti pažnju. Iako Pariz spada u onu skupinu gradova koji se mogu pohvaliti svojom fotogeničnosti, na Instagram feedu uvijek gledamo njegove jedna te iste lokacije, pa stoga vi budite originalni te na svom sljedećem putovanju u ovaj Grad svjetlosti obratite pažnju na njegove ne toliko popularne ljepote!

Svatko od nas ima drugačiju sliku o tome kako idealno putovanje treba izgledati, a samim time se i naše pripreme za isto poprilično razlikuju. Dok se jedni prepuštaju nepoznatome te uživaju u tome da sami na licu mjesta otkrivaju ljepote grada koji posjećuju, drugi radije vole znati unaprijed na što vrijedi obratiti pažnju. Ponekad dobra priprema i plan putovanja zna uštedjeti naše vrijeme, što i nije loše budući da želimo što više toga vidjeti kada posjetimo neko mjesto. Pariz je grad koji nikada ne spava te svojim gostima uvijek pokaže neko svoje novo lice, što treba znati i iskoristiti!

Osim na smještaj, hranu i odjeću koju ćemo ponijeti na putovanje, pažnju treba obratiti i na sve lokacije koje želimo obići. Kako je Pariz poprilično popularan grad, njegova ruta istraživanja je već postala generacijsko nasljeđe, pa niti ne iznenađuje da skoro sve fotke iz Pariza liče jedna na drugu. Kako bi vaše uspomene bile što originalnije, razmislite o šetnji kroz uske i neistražene ulice kojima je Pariz izrazito bogat. Svaka ulica ima neku svoju posebnu osobnost te su izuzetno slikovite, pa će vašim uspomenama pružiti poseban touch!

Foto: Instagram
Objavljeno: 22.12.2018. u 15:00
Tagovi: putovanja

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p