PUTOVANJA

4 ideje za vikend potpunog opuštanja

Gdje pobjeći kako biste se u potpunosti regenerirali?
wellness
Još jedan tjedan je prohujao brže od vihora, a kako vikend ne bi prošao dok ste vi izgovorili ponedjeljak, valja se potruditi i što bolje iskoristiti blažene slobodne dane. S obzirom na to da smo svi već umorni od zime i sa širokim osmijehom dočekujemo svaku zraku sunca koja nam se ukaže, ne čudi kako se intenzivirala i naša žudnja za putovanjem na kojem ćemo se potpuno regenerirati.

Mnogi trenutno možda nemaju prilike otputovati u daleke, tople krajeve, no utjeha se krije u obližnjim wellness centrima. Na sreću, u Zagrebu ali i na svega sat-dva od grada, nalaze se lijepe oaze u kojima je odmor imperativ, a mi vam predlažemo tri adrese kojima je hedonizam zajednički nazivnik.

orhidelia

Orhidelia, Terme Olimia

Najpoznatiji slovenski Wellness Orhidelia, ujedno najprestižniji dio Terma Olimia, sedam godina za redom nosi titulu najboljeg wellness centra u Sloveniji. Razlog tome možda leži u arhitekturi i pomno dizajniranom interijeru, možda u unutarnjim i vanjskim bazenima, sauna centru ili pak gastronomskoj ponudi no, kako god bilo, u ovom ćete lijepo kompleksu uživati. Što sve nudi Orhidelia možete pogledati na službenoj stranici.

tantra spa

Tantra Spa (Grand hotel Adriatic) 

Ako ste raspoloženi za izlet, Grand hotel Adriatic u Opatiji skriva jako dobar Tantra Spa centar. Smješten na 8. katu hotela, pruža odmor uz prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev i otoke, a ponuda uključuje bazen s toplom morskom vodom, tursku kupelj, finsku saunu i whirpool. Idealna izlika da posjetite Opatiju, nije li? Više o ponudi možete doznati ovdje.

vita spa

Vita Spa

U slučaju da na raspolaganju imate jedan dan ili svega nekoliko sati za opuštanje, a pritom se nalazite u Zagrebu, dobra je ideja ugodan Vita Spa. Cijenjeni fitness centar osim teretana i treninga nudi pravo utočište u obliku spa zone koja skriva bazen, tursku, finsku i infracrvenu saunu, te prostor sa grijanim ležaljkama. Ponudu pogledajte na službenim stranicama centra.

hotel antunovic

Aspa wellness centar

Još jedan prijedlog za sve koji su vezani za Zagreb jest hotel Antunović. S prekrasnim pogledom na grad i u idealnom spoju topline drveta, čvrstoće kamena i snazi vode na 8. katu Aspa wellness centra moguće se opustiti uz bazen s protustrujnim plivanjem, jacuzzi, trim kabinet, relax zonu sa sunčanom livadom, finsku i biofinsku saunu s panoramskim pogledom, parnu kupelj i ino.


M.M.
Foto: PR
Objavljeno: 10.03.2017. u 11:58
Tagovi: Wellness, putovanja

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p