PUTOVANJA

9 svjetskih hotela koje Instagram naprosto obožava

Fotogenična zdanja garantiraju kišu 'likeova'

5 svjetskih hotela koje Instagram naprosto obožava 
Koliko god se trudili biti iznad toga, sigurni smo da je barem jednom u eri društvenih mreža svaki ozbiljni korisnik Instagrama pomislio kako je neki kadar pravo Instagram zlato, čak i prije nego se našao na mjestu zločina s kamerom mobitela spremnom za akciju.

Krivi smo za to, priznajemo, i nekad smo doista spremni planinariti sa snažnijom polovicom dva sata ako će nagrada biti jedna dobra fotka, premda planinarenje preziremo. Ponekad ćemo doista opaliti fotografiju prijateljičinog tanjura u restoranu samo zato što je fotogeničniji od našeg jela i ne, to nije nešto čime se ponosimo, ali nas naprosto zabavlja. Instagram nas je potaknuo da svijet promatramo kroz malene živopisne kadrove i da dokumentiramo mnogo više životnih scena oko sebe nego prije nekoliko godina, a u ovoj se slatkoj opsesiji čini kako su neke scenografije već zaslužile kultni status. Primjerice, čini se kako neke svjetske lokacija garantiraju kišu likeova, a zanimljivo je kako su među njima nerijetko poznati hoteli.
 
post ranch inn 
Ako ste se ikada pitali gdje nastaju sve te famozne fotografije veličanstvenih pozadina na kojima se naziru obrisi najatraktivnijih svjetskih destinacija, dovoljno je proanalizirati celebrity Insta profile. Zaključak je da je ovih nekoliko hotela i njihovih lokacija toliko fotogenično da gotovo da i ne postoji slavna ljepotica koja nije okinula barem jednu sliku na nekoj od glamuroznih terasa, balkona, bazena... Magični Le Siranuse u Positanu, chic Le Martinez u Cannesu, impozantni Park Hyatt u Šangaju, Fasano s pogledom na Rio ili pak tropski raj Laucala Island Resorta - odabrati favorita je nemoguće. 

Le Siranuse Where: Positano 
Le Siranuse, Positano
 
Le Martinez 
Le Martinez, Cannes
 
Park Hyatt 
Park Hyatt, Šangaj
 
fasano 
Fasano, Rio de Janeiro
 
pariz 
George V, Pariz
 
kalifornija 
Post Ranch Inn, Big Sur, Kalifornija
 
laucala 
Laucala Island Resort, Fidži
  palm springs 
 Sagura, Palm Springs
 
blue lagoon 
Blue Lagoon Hotel, Island

M.M.
Foto: Instagram

Objavljeno: 11.06.2016. u 00:00
Tagovi: putovanja, hotel

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p