PUTOVANJA

Airbnb vam odsad pomaže detaljno isplanirati putovanje

Airbnb Trips umjesto turističkih agencija
putovanje
Dobro poznata platforma za kratkoročnu rezervaciju nekretnina u posljednje se vrijeme susreće s mnogim poteškoćama. Nakon što je zabranjen u Berlinu kako bi se stanarine za rezidente održale na najnižim razinama, a problema je bilo i u New Yorku, Airbnb je svoje poslovanje pametno odlučio proširiti i na domenu planiranja putovanja.

Odlučivši preuzeti posao turističke agencije, Airbnb je svojim korisnicima kroz aplikaciju Airbnb Trips ponudio mogućnost istraživanja gradova poput lokalaca te personaliziranja turističkog iskustva. Kroz tri glavne kategorije - Experiences, Places i Homes, s Flights i Services koje se tek planiraju nadodati, pomoću aplikacije Trips moći će se kreirati svaki segment putovanja, filtrirati aktivnosti, a suradnja s aplikacijom Resy omogućava i brze rezervacije u restoranima. Autentično iskustvo po uzoru na lokalce bit će moguće zahvaljujući ovoj novoj aplikaciji, a novost je i mogućnost prijevoza od strane hostova, što će biti alternativa taksijima ili Uberu, kao i činjenica da će sami hostovi moći dodatno zaraditi ako se odluče da putnike u svom smještaju provedu po gradu i svojim omiljenim događanjima.

Airbnb Trips neodoljivo podsjeća na Google Trips, intuitivnu aplikaciju putem koje također možemo kreirati putovanja i rasporede na njima bazirane na vlastitim preferencijama, a ne onima turističkih agencija. Ipak, pogodnost ove Airbnbjeve jest svakako velika baza smještaja i hostovi koji osiguravaju onaj ljudski i autentični moment. 


M.M.
Foto: Pexels
Objavljeno: 18.11.2016. u 12:26
Tagovi: putovanja

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p