PUTOVANJA

Ako ste barem jednom poželjeli biti na božićnoj večeri u Hogwartsu, imamo sjajne vijesti!

Božićna večera kao iz filma Harry Potter nešto je što se ne propušta!

Iako je samo pitanje trenutka kada ćemo zakoračiti u prve jesenske dane, da se nas pita ovaj period bi najradije preskočili i odmah se 'bacili' na ukrašavanje doma božićnim lampicama. Uzbuđenje oko nadolazeće, čarobne sezone već sada polako tinja, a ako ove godine želite Božić dočekati na nešto drugačiji i posebniji način, imamo sjajne vijesti za vas!

Moramo priznati da ne poznajemo osobu koja nije gledala filmove o Harryju Potteru, a još manje znamo osobu koja nije poželjela prisustvovati čarobnoj božićnoj večeri kakvu samo Hogwarts može organizirati. Čarobne dekoracije i neobična jela sasvim su dovoljni razlozi da poželimo biti dio ove zajednice mladih čarobnjaka, pogotovo na jednoj od najposebnijih večeri u godini. No, kao što smo se i više puta uvjerili u samom filmu, maštanja vrlo lako mogu biti pretvorena u stvarnost, a sve zahvaljujući Warner Bros. studiju. Naime, sada već tradicionalno, Warner Bros. Studio (London) organizira pravu božićnu večeru u magičnom Hogwartsu i to baš onako kako smo imali priliku gledati u samom filmu.

Koncept je osmišljen tako da kroz cijeli studeni i prosinac možete uživati u pravom božićnom duhu, a prva večera održat će se 13. prosinca s kapacitetom između 120 do 240 posjetitelja. Tako ćete na samom početku večere moći uživati u degustiranju vrhunskih vina i raznih grickalica, nakon čega slijedi obilazak ateljea, kao i kušanje brojnih drugih gastronomskih specijaliteta, koji su sve samo ne obični. Također svakog posjetitelja će na stolici dočekati i čarobni štapić, dok će najpoznatiju dvoranu, Great Hall, krasiti originalni ukrasi iz filma. Ako nakon svega navedenog još uvijek niste počeli pakirati svoje kofere, onda će vas na to potaknuti desert; božićni puding u plamenu koji će se poslužiti na platformi 9 3/4!

Više informacija potražite na službenoj stranici, a na kojoj možete i rezervirati svoj dolazak!

Foto: Unsplash, imdb, Warner Bros
Objavljeno: 11.11.2021. u 08:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p