PUTOVANJA

Aplikacija za putovanja koju će obožavati trendseteri

Louis Vuitton predstavio mobilnu verziju svojih gradskih vodiča

louis vuitton city guide 
Volite li putovati, sigurni smo kako ste u moru vodiča već probrali one koji savršeno odgovaraju vašem duhu, prohtjevima i navikama. Za one koji vole nešto mondeniji pristup poznatim svjetskim destinacijama, posljednjih 15 godina brine se luksuzni dizajnerski brend Louis Vuitton, koji je svoju kolekciju sjajnih vodiča sada nadopunio i mobilnom aplikacijom.

Francuska modna kuća, osim što je nepresušan izvor modnih ideja, svoje obožavatelje opskrbljuje i na drugim područjima života. Nebrojeni putnici su tako zasigurno kreirali svoja putovanja i istraživali gradove poput Pariza, Londona i Tokija prema uputama autora gradskih vodiča Louisa Vuittona. U sasvim novom formatu će se pak moći istražiti i dosad neobrađene destinacije, poput Bangkoka, Praga, Rima ili Chicaga, a informiranje o mjestima na kojima smo se našli bit će lakše nego ikada.

Osim što je vrlo lagana za korištenje, Louis Vuitton City Guide aplikacija će uz trendi lokacije sadržati i neka tajnovita mjesta, posebne goste autore i kulturne događaje koje bi valjalo posjetiti. Krajem mjeseca aplikacija će biti dostupna u App Storeu.
 
louis vuitton
 
louis vuitton  
louis vuitton  
louis vuitton  
  
 
M.M.
Foto: Louis Vuitton
Objavljeno: 04.11.2015. u 13:55

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p