PUTOVANJA

Bajkovita kuća u Gorskom kotaru je sve što želimo od zimskog odmora!

Lokacija iz snova!

Nije nikakva tajna da Gorski kotar krije neke od najljepših drvenih kuća koje pružaju zimski odmor iz snova. Bajkovito uređenje i pejzaž samo su neki od razloga zašto je upravo Gorski kotar nepogrješiv odabir za sve one koji žele uživati pokraj tople peći s pogledom na bijele pahulje, ali i one koji vole nešto aktivniji odmor jer ovaj dio Hrvatske nudi baš sve.

Kao što smo spomenuli, Gorski kotar krije bezbroj prekasnih drvenih kuća, ali našu je pažnju u potpunosti zaokupila jedna smještena u Hlevcima. Divjake Log Home – Kraljica šume je savršena eko kuća za odmor koja se nalazi u srcu prirode, divnoj zelenoj oazi koja malo koga ostavlja ravnodušnim. Ova doista posebna kuća udaljena je svega 38 kilometara od Rijeke, a uključuje dvije spavaće dobe, prostrani dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom te dvije kupaonice s hidromasažnom kadom u kojoj je užitak zagarantiran.

Što se tiče vrta i okoliša, ondje se nalazi roštilj, a ako vas put u ovu kuću odvede u zimskom periodu, u neposrednoj blizini mogu se pronaći brojne staze za snježnu šetnju, ali i skijanje. Divjake Log Home napravljena je od prirodnih materijala, ali zato je opremljena modernim ekološkim sustavima, a osim poprilično impresivne arhitekture i uređenja, nudi mir i tišinu prirode koja je prijeko potrebna kao odmor od užurbanog života koji vodimo. Vjerujemo da su fotografije sasvim dovoljne da se nepovratno zaljubite u ovu posebnu kuću i već danas planirate svoj dolazak, a to možete učiniti putem sljedećeg linka gdje se nalaze sve dodatne informacije i detalji za uživanje kao nikad do sad!

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.11.2021. u 16:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p