PUTOVANJA

Bali ima magične bungalove za odmor

Sanjate o putovanju na Bali? Sad ćete!

Putovanje na daleke i egzotične destinacije uvijek se doimalo pomalo nemogućim i jednostavno preskupim, no to više ne mora biti tako jer smo pronašli savršeno mjesto koje će vas osvojiti na prvi pogled i u koje ćete se potpuno zaljubiti.

Egzotični Bali prekrasan je otok smješten u Indoneziji te definitivno jedna od onih destinacija koju barem jednom u životu morate posjetiti. Hideout Bali sve skupa broji tri bungalova koja su smještena u savršenom šumskom krajoliku te imaju toliko magičan pogled s kojim je jednostavno nemoguće ne osvijestiti koliko je priroda lijepa i potrebna u ljudskom životu.

Ono što je posebno specifično kod ovog smještaja je činjenica da se radi o prekrasnim bungalovima napravljenim od bambusa i ostalih prirodnih materijala što u potpunosti kreira specifičan i zanimljiv način odmora. Ovo mjesto savršen je odabir za sve one koji vole pomalo netipična putovanja, rustikalan stil i autentičan boravak u sinergiji s prirodom. Kao što smo i spomenuli, u ponudi smještaja su tri bungalova, Hideout Bali, Hideout Lightroom i Hideout Beehive te je svaki specifičan i jedinstven na svoj način. Termini su poprilično popunjeni, no ipak se može pronaći onih nekoliko slobodnih, pa želite li drugačije iskustvo o kojem ćete dugo vremena pričati, zaputite se na ovo magično mjesto, uživajte u prekrasnom zvuku rijeke, rižinim poljima, prekrasnom interijeru i eksterijeru bungalova te zabravite na sve probleme regenerirajući um i tijelo. Smještaj možete bukirati putem službene stranice Hideout Balija.


Objavljeno: 08.01.2019. u 11:25

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p