PUTOVANJA

Čaroban hotel zbog kojeg ćete poželjeti posjetiti Mykonos!

Ovdje želimo već ovog ljeta!

S dolaskom sve toplijih dana i činjenicom da nedostaje još svega nekoliko tjedana da i kalendarski zakoračimo u ljetni period godine, nije nimalo čudno što ne prestajemo maštati o odmoru. Iako obožavamo istraživati Lijepu našu, s vremena na vrijeme se isto tako volimo zaputiti u neke dalje krajeve, a ovog puta čaroban grčki otok nameće se kao ipak ne tako daleka, a vrlo egzotična destinacija.

Mykonos je bez imalo razmišljanja jedan od najrazvikanijih otoka, a razlog zašto je to tako krije se u predivnoj prirodi, čistom moru, ali i prepoznatljivoj arhitekturi koja iz godine u godinu privlači sve veći broj turista. Mykonos je isto tako poznat i po poprilično dinamičnom noćnom životu, ukusnoj hrani i impresivnim zalascima sunca, stoga želite li nekoliko dana provesti u hedonističkom okruženju i pritom zaboraviti na sve probleme, ovaj otok smješten u Egejskom moru nezaobilazna je stanica.

Baš kao kod svakog putovanja, smještaj je iznimno bitan, a želite li u potpunosti uživati, dobra vijest je što smo pronašli predivan hotel koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Naime, riječ je o Habitat Mykonos Hotelu koji se nalazi u malom mjestašcu Agios Stefanos, a prepoznatljiv je zbog vrlo udobnog, boho uređenja u kojem ćete poželjeti zauvijek ostati.

Ovaj hotel nas je na prvi pogled osvojio i pogledom na more od kojeg zastaje dah, kao i raznovrsnim sadržajem. Tako možete birati između više spa usluga, a moguća je i rezervacija sobe/apartmana s vlastitom hidromasažnom kadom ili mini bazenom. Hotel, naravno, ima i glavni bazen gdje možete uživati izležavajući se na ležaljkama, pijuckajući koktel i čitajući dobru knjigu, a navečer prošetati mjestom i upijati grčku kulturu.

Ako ste se i vi u potpunosti zaljubili u ovaj hotel, sve informacije oko rezervacije potražite na sljedećem linku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.06.2021. u 13:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p