PUTOVANJA

Čaroban smještaj s najljepšim pogledom koji će vas oduševiti na prvu!

Lokacija koja ostavlja bez daha

Talijanski Dolomiti jedna su od najpopularnijih europskih lokacija, barem kada govorimo o idiličnim zimskim odmorima koji su na ovoj lokaciji sve popularniji među skijašima, poglavito zbog mnogobrojnih sjajnih skijališta koja se nalaze u blizini. No, hotel koji smo ovoga puta pronašli idealno je mjesto i za one koji žele dane provoditi odmarajući u luksuznom zimskom smještaju s najljepšim pogledom koji je potpuno osvojio društvene mreže!

Smješten na mirnom i panoramskom mjestu, na rubovima šume iznad planinskog sela Ortisei/St. Urlich, u neposrednoj blizini skijališta Val Gardena, novoizgrađeni hotel Niblea oduševit će vas već na prvi pogled. Kako i sami domaćini kažu, na ovom mjestu vrijeme kao da je stalo, a posjetitelji nesmetano uživaju u svježem planinskom zraku, impozantnom pogledu na spektakularne vrhove Dolomita, te miru i tišini koji vaš odmor posve opuštajućim. Ako tražite skijašku destinaciju, Niblea je savršeno mjesto za odmor nakon napornog dana na snijegu, ali i za one koji od odmora očekuju puko uživanje i hedonizam u najljepšem, snježnom okruženju.

Uživajte u wellnes svijetu hotela Niblea koji je obogaćen finskom panoramskom saunom, parnom kupelji, sobom za opuštanje i neizostavnim ''infinity'' bazenom s grijanom vodom u kojemu ćete poželjeti provoditi baš svaki dan. Interijer hotela uređen je moderno, s rustikalnim detaljima, a svaka soba ima svoj privatni balkon s kojega se pruža nezaboravan pogled na okolne planine. Više informacija o samom hotelu potražite na linku.

Foto: Instagram
Objavljeno: 17.01.2022. u 12:12
Tagovi: putovanja, Italija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p