PUTOVANJA

Čarobna božićna večera u Hogwartsu nešto je što ne smijete propustiti

Večera za koju će se tražiti karta više!

Iako smo se tek nedavno pozdravili s toplim, ljetnim danima te se trebamo tek suočiti sa svim izazovima koje nam je jesen pripremila, razmišljanja o Božiću čine se pomalo i smiješna, no ne i onim pravim, istinskim entuzijastima koji jedva čekaju da postane društveno prihvatljivo uživati u poznatim stihovima Mariah Carey...

Svatko tko je gledao Harryja Pottera (dakle svi) barem jednom je poželio doživjeti čaroliju božićne večere kakvu samo Hogwarts može organizirati. No, kao što je riječ o bajkovitom mjestu, u kojem nije neobično da maštanja postanu stvarnost, obožavateljima Harryja Pottera bi ovaj Božić mogao biti mrvicu posebniji. Naime, Warner Bros. Studio organizira pravu božićnu večeru u magičnom Hogwartsu, u čarobnjačkom stilu kao što smo navikli gledati u samom filmu i to u najpoznatijoj dvorani, Great Hallu. Sama večera održat će se 10., 11. i 12. prosinca u Londonu, stoga iako se možda čini kao da imate dovoljno vremena do Božića, s obzirom na to da je potrebno pored kupljene karte, rezervirati let i organizirati smještaj, zapravo je sada krajnje vrijeme za dobru organizaciju ove avanture koja će definitivno Božić učiniti posebnijim no ikada.

Karta za ovaj event košta 270 eura, a samu večeru otvara degustiranje vrhunskih vina i kanapea, nakon čega slijedi obilazak ateljea te kušanje raznovrsnog jelovnika za koji smo sigurni kako će biti kreativan i šarolik. Svakog posjetitelja će na stolici dočekati i čarobni štapić, dok će blagovaonicu krasiti svi originalni detalji koji su se koristili u nastavku Harry Potter i Kamen mudraca. Također u ponudi možete pronaći i vegansku opciju, pa će tako svi gastronomski afiniteti biti zadovoljeni. Šećer na kraju je poznati božićni puding u plamenu i torta od kestena koja će se poslužiti na platformi 9 3/4, stoga ne propustite ovu božićnu avanturu vrijednu baš svake kune!

Foto: Imdb, Warner Bros
Objavljeno: 18.09.2019. u 12:49
Tagovi: London

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p