PUTOVANJA

Čarobna Glamping oaza u kojoj želimo provesti cijelu zimu

Idealno mjesto za zimske izlete u prirodi

Dolaskom hladnijih dana malo tko će, planirajući zimski odmor, pomisliti na kampiranje. No, otkako je glamping postao toliko popularan, zimsko kampiranje pretvorilo se u čarobno iskustvo koje vam omogućuje da uživate u prirodi bez odricanja modernog luksuza.

Dokaz tomu je ova idilična Glamping oaza ''Mountain view Glamping'' koja je svoje mjesto našla u slovenskom mjestu Dovje, u Gorenjskoj regiji. Sam pogled na ovu prekrasno dizajniranu drvenu kućicu podsjeća na luksuzna planinska mjesta na kojima maštamo provoditi zimske praznike. Sama lokacija pogodna je za planinarenje i vožnju biciklom, a poseban doživljaj je probuditi se u ovom planinskom mjestu kada cijelu regiju prekrije snježni pokrivač.

Zbog staklene fasade koja zauzima cijelu stranu kuće, pogled na najviše slovenske planine s ove lokacije može se usporediti s prizorima kakve viđamo samo na razglednicama. U Cijelom resortu nalazi se pet drvenih kuća – Triglav, Škrlatica, Stenar, Jerebikovec i Rjavina. Svaka kuća ima jednu spavaću sobu i privatnu kupaonicu s tušem koja se nalazi 50 m od svake jedinice.


Ovu glamping oazu krasi i ogroman vrt u kojem, u toplijim razdobljima godine, možete brati cvijeće i organsko voće s drveća. Na privatnoj terasi možete odmarati cijeli dan i uživati u prekrasnom prizoru koje nerijetko uljepšaju pitome životinje poput jelena i srna, koje redovito posjećuju ovo čarobno mjesto. Za više detalja o samom objektu, kao i detalje o rezervaciji potražite na sljedećem linku.

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.12.2021. u 00:00
Tagovi: putovanja, slovenija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p