PUTOVANJA

Čarobni talijanski restoran idealna je lokacija za bezbrižne ljetne večeri!

Restoran koji se mora pronaći na vašoj bucket listi!

Prošlo je nekoliko dana otkako je susjedna Italija ponovno otvorila svoje granice, a mi smo brže bolje započeli za planiranjem ljetnih izleta u najdražim nam talijanskim lokacijama, ali i ljetnih godišnjih odmora na jednom od najdivnijih i najpoznatijih talijanskih otoka.

Otok Capri destinacija je koju barem jednom u životu morate posjetiti, a do kojega ćete iz Napulja brodom vrlo lako doći za samo 40-ak minuta. Osim pitoresknih, ribarskih mjesta, stare mediteranske kulture i prekrasnih uvala i plaža, nevjerojatna gastronomska ponuda Caprija također je jedan od razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u ovo mjesto. Tako smo u potrazi za sjajnim kulinarskim mjestima naišli na jedan čarobni restoran koji nas je potpuno očarao, a zbog kojega se Capri pronašao na samom vrhu destinacija koje moramo posjetiti.

Restoran Da Paolino već godinama privlači posjetitelje diljem svijeta, što zbog svoje sjajne mediteranske kuhinje, a što zbog stogodišnjih limunskih stabala koje krase terasu ovog čarobnog mjesta. Obitelj De Martino već više od 50 godina vodi ovo mjesto, a upravo su neobična limunska stabla razlog zbog kojega je ovaj restoran s vremenom postao prava atrakcija. Zamislite mirnu, ljetnu večeru prepunu svježih, morskih delicija ulovljenih u lokalnim vodama s neodoljivim mirisima limuna koji se protežu kroz čitavo mjesto. Više informacija o ovom restoranu potražite na službenoj stranici na kojoj ujedno i možete rezervirati svoj termin!

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.06.2020. u 00:00
Tagovi: putovanja, Italija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p