PUTOVANJA

Ovaj hotel s bajkovitim pogledom je kao stvoren za čarobni zimski odmor!

Najatraktivniji bazen na svijetu smjestio se nadomak Kronplatza!

Pripreme za skijašku sezonu već su u punom jeku, a Kronplatz je i dalje uvjerljivo najposjećenija destinacija naših skijaša. U neposrednoj blizini najpopularnijeg skijališta smjestio se veličanstveni hotel koji će vas svojom lokacijom ali i arhitekturom ostaviti bez daha i koji će u potpunosti promijeniti način na koji planirate vaše buduće skijaške destinacije!

U susjednoj Italiji, na skijalištu Kronplatz smjestio se jedan od najimpozatnijih svjetskih hotela za koji često kažu kako se ne nalazi '' ni na nebu, ni na zemlji''. Okružen veličanstvenim Dolomitima, hotel pruža zadivljujuće, panoramske prizore snježnih obronaka koje ga okružuju, a pogled na dolinu iznad koje sam hotel ''levitira'' svakoga će ostaviti bez daha. Ipak, njegov najataktivniji sadržaj svakako je bazen čija je arhitektonska izvedba u najmanju ruku impresivna; načinjen od betona, bazen je dug oko 25 metara, a uzdignut je od tla čak 12 metara što omogućuje gostima uživanje u čudesnom pogledu na Alpe iz bazena koji najviše dolazi do izražaja upravo zimi, a u kojemu se temperatura održava na konstantnih 32c. Jedan dio bazenskog poda u potpunosti je načinjen od stakla stoga možete uživati u čarobnim prizorima i pod vodom!

Iako je smješten na samom skijalištu, Alpin Panorama Hubertus hotel jednako je privlačan i ljeti stoga ako niste ljubitelj ljetnih vrućina i plaža, imajte na umu da Dolomiti nude savršen odmor i van skijaške sezone kada skijaške staze postaju planinarske, a sunčani prizori s krovne terase hotela postaju božanstveni. Osim toga, bogati wellness opremljen je s čak 7 sauna, 5 unutarnjih i vanjskih bazena, raznovrsnim opuštajućim oazama i nezaobilaznim parkom Alpenreych koji se prostire na punih 5.000 m² i koji će vam pružiti nezaboravne trenutke regeneracije i opuštanja.

Foto: Hotel Hubertus, Instagram
Objavljeno: 16.11.2021. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p