PUTOVANJA

Čarobno polje lavande u Istri koje ovo ljeto želimo posjetiti!

Pogled koji obara s nogu!

Fotografije s putovanja svakako su divna i posebna uspomena koja nas u svega nekoliko trenutaka podsjeti na sve one prekrasne doživljaje. Upravo zato nimalo ne čudi što su fotogenična i drugačija mjesta pri vrhu liste želja, a pogotovo pridodamo li tome činjenicu da se nalaze u Hrvatskoj. Samim time, ne postoji niti jedan razlog da već ovog ljeta ne posjetite čarobno polje lavande koje se nalazi u Istri.

Francuska Provansa jedan je od prvih sinonima kada govorimo o poljima lavande, ali jeste li znali da i u Hrvatskoj možete naići na iste prizore? U unutrašnjosti Istre smjestilo se jedno od najljepših polja lavande, a riječ je o izletištu Pekici. Naime, ovo mjesto toliko je čarobno i posebno te nudi jedinstveni doživljaj koji malo koga ostavlja ravnodušnim. Unutrašnjost Istre ionako krije divna mjesta s bogatom poviješću, stoga je usputno stajanje na polju lavande sjajna regeneracija i trenutak opuštanja, ali naravno i savršena scenografija za besprijekornu fotografiju. Izletište Pekici nudi i zanimljiv gastronomski doživljaj, stoga osim opuštanja u živopisnom krajoliku, neće izostati niti uživanje u tradicionalnim istarskim delicijama.

Provođenje godišnjeg odmora u Istri je odabir s kojim jednostavno ne možete pogriješiti jer smo sigurni da će baš svatko pronaći ono nešto što odgovara željama, osobnosti i preferencijama. Uz sve od navedenog, polje lavande sjajno se uklapa u čarobnu ljetnu priču, pa predlažemo da u nadolazećim tjednima svakako izdvojite vrijeme i posjetite ove specifično izletište jer smo sigurni da nikog neće razočarati!

Objavljeno: 27.07.2020. u 10:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p