PUTOVANJA

''Čokoladni'' glamping u Sloveniji koji će potpuno očarati ljubitelje čokolade!

Mjesto koje morate posjetiti barem jednom u životu

Luksuzno kampiranje, poznatije kao glamping, u posljednjih je deset godina potpuno promijenilo trendove u svijetu putovanja. A s obzirom na sve bogatiju ponudu, sigurni smo kako će se glamping oaze još dugo zadržati na ''wish listama'' brojnih gostiju.

A glamping koji nam je ovoga puta zapeo za oko jest pravi mali raj za čokoljupce - u doslovnom smislu. Kao što samo ime ovog bajkovitog glampinga odaje, ''Chocolate Village'' glamping u potpunosti je posvećen čokoladi, a gostima omogućuje da se opuste sa stilom, u okruženju prekrasnog nacionalnog parka i uživaju u nizu rajskih, čokoladnih slastica. Ovo luksuzno čokoladno selo nalazi se samo nekoliko minuta od slovenskog Maribora i usprkos činjenici što je u neposrednoj blizini grada, ''Chocolate Village'' je idealno mjesto za miran i spokojan bijeg od užurbane svakodnevnice. Smješten uz rijeku Dravu, nudi tri vrste prekrasno dizajniranih, luskuznih prenoćišta, a svako je inspirirano i nazvano po vrsti kakaa.

 ''Lodge Forastero'' ima dvije etaže s nevjerojatnim panoramskim, dok je ''Criollo lodge'' smještena u bajkovitim krošnjama drveća. ''Trinitario lodges'' nalaze se tik uz bazen i imaju spektakularan pogled na rijeku, a uključuju privatnu hidromasažnu kadu i kamin. S obzirom da je cijelo iskustvo usredotočeno na čokoladu, gosti svakoga jutra uživaju u čokoladnom doručku, čokoladnim radionicama, kušanju vrhunskih čokoladi, čokoladnoj kozmetici pa čak i čokoladnim masažama! Kušajte čokoladne koktele i čokoladno pivo i uživajte u ovom nevjerojatnom iskustvu koje ćete još dugo pamtiti. Selo je otvoreno tijekom cijele godine, a poseban doživljaj je posjetiti ga zimi!


Inspiracija je došla iz naše strasti prema čokoladi. Gosti ovdje mogu očekivati miran, luksuzan boravak, i naravno, svu čokoladu koju mogu poželjeti”, rekao je za Lonely Planet predstavnik ''Chocolate Villagea''. Ovo neobično selo udaljeno je samo 5 km od Pohorske žičare, najvećeg slovenskog skijališta stoga je idealno mjesto za skijaško-čokoladni odmor! Više o ovom ''Chocolate Villageu'' pronađite na linku!


Foto: Instagram
Objavljeno: 14.03.2023. u 10:41
Tagovi: putovanja, slovenija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p