PUTOVANJA

Crvene stijene: Prirodna atrakcija otoka Hvara koja ostavlja bez daha!

Lokacija koju morate posjetiti barem jednom u životu
O zapanjujućim ljepotama najsunčanijeg hrvatskog otoka pisali smo već nekoliko puta, a ako se kojim slučajem trenutno nalazite na ovom čarobnom mjestu, svakako savjetujemo da u svoj obilazak uvrstite i posjet jedinstvenom prirodnom fenomenu smještenom na južnoj obali otoka - Crvene stijene koje izgledaju kao kakvo egzotično mjesto s drugog kraja planete!

Crvene stijene poznate su prije svega kao odlično mjesto za skakanje s litica, a svoju nevjerojatnu boju duguju crvenim vapnenačkim stijenama koje se značajno ističu na tom području i koje iz sezone u sezonu postaju sve popularnija atrakcija koja privlači sve veći broj posjetitelja i turista. Jedna strana litice visoka je od 2 do 15 metara stoga je pogodna za sve skakače. Ipak, s obzirom da se sa samog otoka možete priključiti jednim od brojnih “Red rocks” tura koje vas vode i u obilazak drugih prekrasnih lokacija kao što su Borce Green Lagoon i poznata plaža Dubovica koju ne želite preskočiti, savjetujemo da pronađete ponudu koja vam najbolje odgovara i posjet bajkovitim Crvenim stijenama pretvorite u cjelodnevnu avanturu koju ćete pamtiti cijeli život!
 
Uživajte u pogledu na brojne neobične plaže s prirodnim kamenim zaklonima, ronite u skrivenim špiljama i doživite nevjerojatan adrenalinski doživljaj roneći sa stijena s Crvenih hridi. Više o ovoj pitoresknoj lokaciji potražite ovdje
Foto: Instagram
Objavljeno: 05.08.2022. u 10:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p