PUTOVANJA

Dalmacija je bogatija za novi hit beach klub

Zvuk Baleara u novootvorenoj Makarani

makarana 

Dalmacija je dobila novo lounge mjesto koje će nas vesliti u toplim ljetnim danima. Novi Makarana beach klub se smjestio na prekrasnoj plaži u srcu Makarske rivijere s veličanstvenim pogledom na Jadransko more i kao stvoren je za dnevna opuštanja, ali i lude noćne zabave.

Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.
 
makarana 
makarana
Savršeno mjesto za upoznavanje novih zanimljivih ljudi uz mediteranske mirise te zvuk ponajboljih stranih i domaćih DJ-a Makaranu čine ultimativnim mjestom ljetnog provoda. Središnji bar prepun je osvježavajućih ljetnih napitaka koji će rashladiti vruće ljetne dane. S pojavom zalaska sunca Makarana se pretvara u najljepše ljetno ruho spremno za vrhunske zabave uz gostovanja vrhunskih DJ-a.
 
makarana 
makarana  
makarana 
makarana 
makarana 
makarana 
makarana 
Foto: PR
Objavljeno: 04.07.2016. u 09:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p