PUTOVANJA

Disney je otkrio kako će izgledati Star Wars resort

Detalji fantastičnog novog projekta
disney star wars
Ako na nekoga možemo računati kad je riječ o magičnim, pa i revolucionarnim iskustvima, to je veliki Disney. Posljednji dokaz je tek otkriven izgled zabavnog parka i resorta inspiriranog Star Warsom čije je detalje za medije otkrio čelni čovjek Walt Disney Parks & Resorts, Bob Chapek.

U svojoj je izjavi za medije Bob otkrio da posjetitelje čeka jedno posebno iskustvo, navodeći kako će se "od prve sekunde osjetiti dijelom Star Wars priče" te će "postati dijelom galaksije". Posjetitelji će tako dobiti vlastito odijelo prikladno za koračanje "van naše planete", vidjeti svemirske brodove, likove i priče te svjedočiti raznim avanturama. Disney vrlo vjerojatno neće škrtariti kad je riječ o tehnologiji, pa slobodno možemo pretpostaviti kako će mnoga ta iskustva uključivati virtualnu realnost. U zabavnom parku Galaxy’s Edge bi se trebao održavati dvodnevni event na temelju kojeg će posjetitelji potpuno otkriti svijet Star Warsa.

Jednako zanimljiv je i Star Wars hotel čije će kostimirano osoblje utjeloviti važne likove, što će svakako pridonijeti autentičnom iskustvu. Galaxy’s Edge zabavni park će se postaviti u Disneylandu na Floridi i onom u Kaliforniji u 2019.

disney

M.M.
Foto: Disney
Objavljeno: 18.07.2017. u 11:15
Tagovi: Disney, putovanja, hotel

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p