PUTOVANJA

Divan rooftop bar s fotogeničnim kupolama koji pruža pogled za pamćenje!

Još jedan razlog zašto se London mora pronaći na vašoj travel listi!

Sigurni smo kako ste na početku ove godine na svom popisu želja, pored svečanog obećanja da ćete se odreći čokolade i konačno krenuti s redovitim vježbanjem, visoko pozicionirali i češća putovanja. Ova godina imala je poprilično drugačije i vrlo neočekivane planove za nas, pa smo tako svoju potrebu za otkrivanjem nekih novih, zanimljivih lokacija orijentirali unutar granica Lijepe naše, a što ne znači da pri ruci ne trebamo imati atraktivna mjesta koja ćemo posjetiti čim putovanja postanu ponovno sigurna!

London slovi kao jedan od najposjećenijih gradova na svijetu, a kako i ne bi kada na svakom koraku možete pronaći neku zanimljivu atrakciju, koja će vas podsjetiti da se zaista nalazite u pravoj metropoli. od zabave, kulture, pa sve do velike i burne povijesti, London zaista ima bezbroj toga za ponuditi brojnim posjetiteljima, a zbog čega mu se mnogi iznova i vraćaju. Velika atrakcija su i visoki, stakleni neboderi, koji su poznati po svojim ‘roof topovima’, a upravo jedan takav smo izdvojili u nastavku!

Naime, riječ je o kafiću Coppa Club koji pored prekrasnog pogleda na Tower Bridge, pažnju posjetitelja privlači i svojim zanimljivim uređenjem, odnosno kupolama koje su jednako atraktivne u svim sezonama. Tako se u ljetnim mjesecima ovaj kafić pretvara u pravu osvježavajuću oazu, gdje se možete rashladiti uz maštovite koktele, dok u zimskim mjesecima postaje omiljeno odredište za uživanje u toplim napitcima i čarobnoj Božićnoj atmosferi.

Ova omiljena londonska adresa brojnih lokalaca i turista poznata je i po svojoj sjajnoj hrani, pa ćete tako na meniju pronaći hrskavu pizzu, tjesteninu, engleski puding te brojne druge slastice. Također ovaj kafić poznat je i kao 'Insta worthy' lokacija, pa će i ljubitelji prekrasnih fotografija sigurno doći na svoje!

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.08.2020. u 15:13
Tagovi: London, putopis

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p