PUTOVANJA

Dok vani postaje sve hladnije mi maštamo o kupanju u ovom luksuznom raju

Luksuzni hotelski brend na destinaciji Crvenog mora

Red Sea Global (RSG) na Svjetskom sajmu turizma u Londonu najavio je da će otvoriti vlastiti luksuzni hotelski brend na destinaciji Crvenog mora nazvan Shebara. Raj usred mora trebao bi biti otvoren na ljeto sljedeće godine, ali mi se već sada možemo zamisliti kako ovu hladnoću liječimo namakanjem u ovoj kupci.

Resort koji podsjeća na veliku kadu ili jacuzzi smješten je na otoku Sheybarah u Al Wajh laguni. Prema priopćenju, resort je dom ikoničnim vilama od nehrđajućeg čelika, a trenutno se okuplja tim svjetske klase koji bi radio tamo.

Prema priopćenju, Shebara Resort ima "spektakularan pad od 30 do 40 metara blizu plaže pružajući ultimativno mjesto za istraživanje morskog života". Resort sadrži 73 smještajne jedinice, uključujući vile iznad vode i vile na plaži. Gosti dolaze ili vožnjom brodom od 45 minuta iz kopna ili hidroavionom za 25 minuta. Južni prilaz otkriva prve vile od nehrđajućeg čelika na horizontu, predstavljajući niz bisera, s impresivnom zgradom recepcije u sredini, tvoreći 'privjesak.' Resort je pažljivo je pozicioniran unutar prirodnog prekida u koraljnom grebenu, pružajući dramatičan morski krajolik bez obzira dolazili morem ili hidroavionom, dok istovremeno demonstrira širu posvećenost održivosti. Otok uključuje vilu s četiri spavaće sobe, tri vile s po jednom spavaćom sobom, kao i privatnu plažu i prostor za roštilj.

Razvijen od strane arhitekata Killa Design, cijeli dizajn odmarališta usredotočen je na odraze prirode. Svaki prostor osmišljen je da teče sa svojim okolišem, pri čemu vile od nehrđajućeg čelika odražavaju boje i površinske uzorke oceana i intenzivne boje neba kako se mijenjaju tijekom dana, navodi se u priopćenju.

Opis ovog magičnog mjesta zvuči kao "pakiramo kofere odmah", a glavno je pitanje - koga vodimo sa sobom?


Foto: Instagram, Red Sea Global (RSG)
Objavljeno: 02.12.2023. u 14:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p