PUTOVANJA

Dražestan mali hotel u staroj jezgri Fažane

Ljupki obiteljski hotel Chersin topi i najhladnija srca
heritage hotel Chersin istra 
Zateknete li se u staroj jezgri lijepog ribarskog mjesta Fažana u Istri, smještenog nasuprot Nacionalnog parka otočja Brijuni, gotovo je nemoguće da ne primijetite dražestan mali obiteljski hotel Chersin

Mali i šarmantni heritage hotel svoje je mjesto pod suncem pronašao u 500 godina staroj zgradi koja je pod zaštitom UNESCO-a i samo 100 metara udaljena od mora i prekrasnih plaža. U vlasništvu obitelji Keršin, ljupki hotel je pravo malo utočište za sve koji na svojim putovanjima tragaju za jedinstvenim doživljajima. Zbog svog dugogodišnjeg profesionalnog iskustva u turizmu, poduzetna obitelj u čijem je vlasništvu hotel nije ništa prepustila slučaju i svaki je kutak hotela pomno dotjeran.
 
hotel Chersin istra 
hotel Chersin istra 
hotel Chersin istra
Bezvremenski dizajn hotela na prvi će pogled osvojiti sve romantične duše. Interijeri uređeni u shabby chic stilu spajaju staro i novo, a zanimljivo je kako svaka soba nosi ime djece vlasnika. Namještaj koji krasi sve prostorije ručno je rađen i u potpunosti hrvatski proizvod. Sve sobe u heritage hotelu Chersin su klimatizirane, s kupaonicom s tuš kabinom, kvalitetnom hotelskom kozmetikom, TV prijemnikom, telefonom, bežičnom internet vezom, sefom, mini-barom, toaletnim stolom te s ugodnim foteljama za Vaše opuštanje. Sve smještajne jedinice, kao i heritage hotel, u potpunosti su nepušačka zona.
 
hotel Chersin istra  
hotel Chersin istra  hotel Chersin istra
 
Rustikalno, romantično i nadasve šarmantno epiteti su koji najbolje opisuju interijer, ali i eksterijer hotela. Heritage hotel Chersin nudi i gourmet restoran Da Nonna s mediteranskom kuhinjom gdje se mogu kušati istarsko-talijanski specijaliteti, istarska i talijanska vina, najbolja maslinova ulja i delicije koje će zadovoljiti i one najizbirljivije.

Okružen predivnim malim istarskim mjestima, kulturnim znamenitostima, živahnim restoranima i raznim zanimljivim lokacijama, uz nezaobilazno sunce i more, heritage hotel Chersin nudi idiličan odmor s toplom i profesionalnom uslugom u koji, imate li prilike, svakako svratite.
  
hotel Chersin istra hotel Chersin istra hotel Chersin istra  hotel Chersin istra
 
hotel Chersin istra 
hotel Chersin istra 
hotel Chersin istra 
M.M.
Foto: Tina Lončar, PR
Objavljeno: 28.07.2016. u 13:06
Tagovi: putovanja, hotel, Istra

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p