PUTOVANJA

Dva hrvatska festivala među favoritima Forbesa!

Tko je zaslužio titulu najljepše europske lokacije?
obonjan 
novom ljetnom sezonom ne prestaju pljuštati ni pohvale sa svih strana svijeta. Jedna od posljednjih stigla je iz pera renomiranog magazina Forbes, koji je s početkom još jedne sezone glazbenih festivala odabrao one s najatraktivnijim lokacijama u Europi!

Na popisu su se tako našli sjajni Moondance festival u Trogiru, kao i nova zvijezda domaće festivalske scene, Obonjan. Na temelju kvalitetnih programa i odista jedinstvenih lokacija, ova su se dva festivala na domaćem tlu pojavila u društvu Pedra Viva de Lithica u španjolskoj Menorci, češkog Colors of Ostrava, Positivusa u latvijskom Tiga Bayju, Into The Valley smještenom u Rättviku u Švedskoj, kao i svima omiljenog Szigeta u Mađarskoj. Ova pohvala zapravo ne čudi s obzirom na to da se Obonjan smjestio na prekrasan dalmatinski i još netaknut otok, dok se techno festival Moondance udomaćio u Tvrđavi Kamerlengo iz 15. stoljeća.
 
Poznati magazin navodi kako Trogir nosi titulu National Geographica kao jednog od najljepših otočnih gradova na svijetu, dok se Obonjan od ove godine transformirao u idiličnu party destinaciju s glazbenim, umjetničkim i gastronomskim programima tijekom cijeloga aktualnog ljeta. Dvoumite li se gdje ćete provesti ovo ljeto, Forbesova bi vas preporuka mogla riješiti dileme.
 
trogir 
M.M.
Foto: Forbes

Objavljeno: 27.06.2016. u 15:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p