PUTOVANJA

Fotogeničan kutak u Crikvenici kojeg ovoga ljeta ne smijete propustiti!

Cvjetne dekoracije koje su nas osvojile na prvu!

Ljeto je zapravo toliko jednostavno jer sve što želimo je uživati na plaži i suncu, družiti se s najboljim prijateljima i stvoriti uspomene koje ćemo dugo pamtiti. Ipak, neke valja i zabilježiti fotoaparatom i upravo zato jako nam se sviđa što se duž obale mogu pronaći predivne fotogenične lokacije, a ovog puta za oko nam je zapela jedna koja se nalazi u gradu kojeg ste sigurno posjetili barem jednom.

Fotogenična lokacija na kojoj ovog ljeta definitivno želimo ‘okinuti’ nekoliko fotografija nalazi se u Crikvenici i to u sklopu Monty's Dog Beach plaže. Naime, radi se o klupi koja je dekorirana predivnim cvijećem u vibrantnim bojama, a s koje se pruže romantičan pogled na more. Baš iz tog razloga, riječ je o jednoj od najfotogeničnijih kulisa koje su se ove godine nametnule kao popularne, a s obzirom da je, dolazite li s kontinenta, Crikvenica vrlo praktična lokacija, nema baš nikakvog razloga da na kratko ne zastanete i uživate u predivnom pogledu i scenografiji.

Isto tako, u neposrednoj blizini nalazi se i već spomenuta plaža za pse na kojoj vaš ljubimac može nesmetano uživati u ukusnim slasticama, kupanju i izležavanju, no ova plaža je jednako popularna i među onima koji nemaju kućnog ljubimca jer se ondje nalaze i komforne ležaljke s baldahinom. Stoga, budući da vjerujemo da će vas fotografije koje smo izdvojili u nastavku inspirirati da i vi imate jednu takvu, ne preostaje ništa drugo nego što prije posjetiti ovu simpatičnu plažu i predivni kutak za fotografiranje!

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.07.2021. u 13:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p