PUTOVANJA

Harper's Bazaar hrvatsku plažu uvrstio na popis najljepših na svijetu

Pohvala ususret ljetu
foto by @mimatich
"S
mještena na južnoj obali otoka Brača, plaža Zlatni rat je ime dobila zbog svog neobičnog oblika koji izlazi u Jadransko more", objasnio je svojim mnogobrojnim čitateljima renomirani Harper's Bazaar uvrštavanje bračke plaže na popis najljepših na svijetu.


Kako se približava ljeto, sve više svjetskih lifestyle publikacija svojim čitateljima nudi ideje kako provesti tople mjesece, a na krilima novootkrivene popularnosti naše zemlje u očima svijeta, dugo nismo trebali čekati na spominjanje Hrvatske u kontekstu must see destinacija. Harper's Bazaar već nekoliko sezona svoju naklonost prema našoj obali ne skriva, pa je prije nekoliko dana uvrstio plažu Zlatni rat na popis najljepših na svijetu.

Kompliment je to gigantskih razmjera s obzirom na to da su se na popisu našli dragulji poput meksičke La Playa Escondida, South Beacha u Miamiju, poznate tajlandske Railay plaže, grčke Navagio, Tangalle na Šri Lanki ili pak idilične Anse Source d'Argent na Sejšelima i jedinstvene crne plaže na Islandu. Cijeli popis možete pogledati na stranici poznatog medija, a s obzirom na popularnost, slobodno već rezervirajte i smještaj na prelijepom dalmatinskom otoku.

@lukasifrer

M.M.
Foto: Instagram (@mimatich, @lukasifrer)
Objavljeno: 02.05.2017. u 12:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p