PUTOVANJA

Hipnotizirajući novi video uradak Mesmerized ekipe

Travel video domaćeg kreativnog kolektiva
Mesmerized
Oni su tim strastvenih fotografa i videografa iz Hrvatske okupljeni pod imenom Mesmerized. Baš kao što kaže njihovo ime, uratci Alena Tkalčeca, Petra Krešimira Furjana, Tajane Buković i Arijane Tkalčec, strastvenih putnika i istraživača, su ništa manje nego hipnotizirajući, stoga nam je posebno drago da možemo svjedočiti još jednom divnom travel videu.

Ovaj se mladi kreativni tim okupio spontano, u želji da svojim kratkim filmovima pokaže sve ljepote koje skriva Hrvatska, ali i zemlje van naših granica, odnosno sve ono što bi našem oku možda promaklo.

"S obzirom na to da se dio nas bavi snimanjem i fotografiranjem, a svi volimo putovati, odlučili smo organizirati neki kratki road trip koji bi i snimili. Napokon smo uhvatili jedan slobodan vikend i otišli. Na kraju je nastao naš prvi video 'Lost in Frame' koji je pridobio veliku medijsku pažnju i zainteresiranost ljudi. Video prikazuje ljepote Gorskog kotara i mnogi zapravo nebi ni vjerovali da je snimljen u Hrvatskoj. Potaknuti tim uspjehom, odlučili smo se upustiti u nove projekte", ispričao je tim Mesmerized.

mesmerized
Prije dva mjeseca mladi su kreativci posjetili Bavarsku i Austriju, gdje je nastao drugi travel video. Prošavši kroz sva godišnja doba i prirodne ljepote ovih krajeva, snimili su revijalno krasan materijal koji će barem malo ušutkati onaj dosadni travel bug od kojeg mnogi od nas konstantno pate. Zabilježena su u videu tako brojna jezera, najviši planinski vrh Njemačke koji služi kao granični vrh između Njemačke i Austrije(Zugspitze), dvorac Neuschwanstein, Highline179 (najduži viseći most za pješake na svijetu)... 

Novu vizualnu poslasticu ekipe Mesmerized pogledajte u nastavku, a razgovor s Petrom Krešimirom Furjanom, jednim od članova kolektiva, pročitajte ovdje


Foto: Mesmerized
Objavljeno: 09.06.2017. u 09:51

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p