PUTOVANJA

“Hogwarts in the Snow”: Započela prodaja karata za najveći božićni događaj koji će oduševiti ljubitelje Harryja Pottera!

Prilika koja se ne propušta!
Najveći fanovi čarobnjačkog svijeta Harryja Pottera i ove će godine uživati u spektakularnoj studijskoj turneji u Londonu koja se i ove blagdane pretvara u zimsku zemlju čudesa, a koja će vas ove sezone posebno oduševiti! Ove godine tema kultne turneje nosi ime “Hogwarts in the Snow”, a malo je reći da će baš svakom Potterheadu priuštiti iskustvo koje ćete pamtiti cijeli život!

Kako su iz samog studija poručili, svi su pozvani da ove sezone dožive “Harrryjev Božić” u pravom smislu te riječi, kada je bajkoviti Hogwarts potpuno prekriven snijegom, kada su kultni setovi prerušeni u blagdansko ruho i naravno, ukrašeni snježnim pokrivačem. Sigurni smo kako će se baš svi istinski fanovi složiti da nema boljeg načina za stvaranje novih čarobnjačkih uspomena od hodanja stopama svojih omiljenih likova u poznatoj Great Hall dvorani, pripremljenoj za poznatu scenu božićnog bala… Uz nevjerojatno detaljno uređenje i zimski orkestar koji će svakodnevno uveličavati ovaj događaj za posjetitelje, budite sigurni kako će vas ovogodišnji božićni setovi ostaviti bez daha! 
 
Približite se rekvizitima, kostimima i raznim predmetima korištenim u filmovima o Harryju Potteru, a potom otkrijte sve detalje o korištenju različitih vrsta umjetnog snijega, leda i vatre - korištene u filmovima! Osjetite toplinu zajedničke Gryffindor sobe u božićnom razdoblju, kada je u potpunosti ukrašena crvenim i zlatnim ukrasima. Razgledajte Zabranjenu šumu, slavnu Diagon Alley i dakako, zvijezdu ovogodišnjih blagdana - veličanstvenu maketu snježnog dvorca Hogwarts zbog koje se ove godine karte prodaju nevjerojatnom brzinom! Stoga, pobrinite se da rezervirate svoje Warner Bros. Studio Tour ulaznice na vrijeme kako biste bili sigurni da ne propustite termin u traženom periodu. Sve informacije dostupne su na službenoj stranici. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 07.10.2022. u 11:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p