PUTOVANJA

Hotel koji je ovog ljeta osvojio mnoga srca

Miljenik trendsetera iz cijeloga svijeta
casa cook 
slučaju da ste rujan odabrali kao mjesec u kojem ćete otići na godišnji odmor, pozornost vam moramo skrenuti na odredište koje je ovog ljeta osvojilo mnoga srca. Riječ je o hotelu koji je utjelovio mediteranski chic i netom nakon otvorenja postao miljenik trendsetera iz cijeloga svijeta.

Casa Cook je novi hotelski brend iza kojeg stoji putnička agencija Thomas Cook, a kao svoju prvu lokaciju odabrali su grčki otok Rodos, udaljen svega 18 kilometara od Turske. Boutique hotel Casa Cook se sastoji od 90 soba od kojih svaka ima svoj mali privatni bazen, a raspoređene su u nekoliko niskih bijelih zgrada. Tu je, jasno, i zajednički dio s restoranom i bazenom, a neodoljiv boemski trenutak osigurale su viseće mreže za odmor kao stvorene za višesatno lješkarenje.
 
casa cook  casa cook
 
U suradnji s arhitekticom Vanom Pernariv, dizajnerica interijera Annabell Kutucu i agencija Lambs & Lions savršeno su osmislili hotel u kojem vlada prava mediteranska atmosfera i balans. Svijetlo drvo dominira interijerom i eksterijerom i perfektno se uklapa u okoliš, dok rustikalni detalji cijeloj priči daju toplinu. Ova je hotelska priča namijenjena urbanim putnicima koji cijene stylish dizajn, opuštenu atmosferu, dobru vrijednost za novac, zdravu hranu fokusiranu na lokalnu proizvodnju, jer upravo su ovo vrijednosti koje Casa Cook zastupa.

Više o ovom stylish hotelu u kojem se miješaju minimalizam i Mediteran doznajte na službenim stranicama.
 
casa cook 
casa cook
 
casa cook 
casa cook 
casa cook
 
casa cook 
casa cook 
casa cook 
casa cook 
casa cook 
casa cook 
casa cook 
casa cook 
M.M.
Foto: Casa Cook
Objavljeno: 05.09.2016. u 10:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p