PUTOVANJA

Idilično seoce udaljeno svega koji sat od Zagreba

Prijedlog za bajkovit vikend u prirodi

Garden Village Bled 
Posljednjih su godina kućice na drvetu iznimno popularne i u različitim oblicima niču po cijelom svijetu. Hoteli i ekskluzivni smještaji ove vrste najčešće su rezervirani samo za one dubljeg džepa, što zbog lokacija, što zbog ekskluzivnosti kapaciteta, no čini se kako unatoč tome baš nitko nema ništa protiv vraćanja u djetinjstvo.

Sigurni smo i u to kako ni vi ne biste imali ništa protiv rekreiranja svojih dječjih snova, kao ni protiv vikenda u prirodi. U tom slučaju, sjajna ideja stigla je iz Slovenije. Inovativno i ekološki dizajniran kompleks Garden Village sastoji se od bajkovitih kućica na drvetu, šatora uz rijeku, glamuroznih, odnosno glamping šatora te studio-apartmana s jacuzzijem, smjestio se na Bledu i savršena je opcija za nadolazeći vikend.
 
Garden Village Bled  
Avantura u prirodi ovdje nije rezervirana samo za avanturiste koji putuju s jednim klimavim šatorom i švicarskim nožićem, već i za one zahtjevnije i željne komocije. Garden Village je podijeljen na zone sa spomenutim vrstama smještaja, no u sklopu posjeda se nalazi i restoran te trgovina, a dodatne opcije su wellness, meditacija, animacija za djecu i vožnje biciklom i automobilom do obližnjih Vintgara, Bohinja, Pokljuke ili Kranjske Gore. Svaka kućica na drvetu stylish interijera je u potpunosti opremljena i dostatna za četvero ljudi, a međusobno su povezane drvenim mostovima.
 
Garden Village Bled 
Garden Village Bled 
U prekrasnom seocetu se uz malo jezero smjestilo i devet krasnih i iznimno udobnih šatora, a možemo samo zamišljati kako je to večerati uz šum vode, tik ispod romantičnog smještaja. Za one izbirljivije, tu su pak glamping šatori koji savršeno spajaju glamur i avanturu. Drvećem skriveni od znatiželjnih pogleda, sastoje se od čak dvije spavaće sobe, kupaonice, a za potpuni doživljaj luksuza tu su i mini bar, stakleni krov i jacuzzi. Ako vam sve ovo nije dovoljno, dostupna su i dva studio apartmana.
 
Potpuno isključivanje iz realnosti uz vrhunsku uslugu, prirodne ljepote i svjež zrak... Moramo li vas dodatno nagovarati da se za vikend uputite u Garden Village Bled?  

 

Garden Village Bled 
Garden Village Bled 
Garden Village Bled 
 
 
   
Garden Village Bled 
 
M.M.
Foto: Garden Village 
Objavljeno: 18.09.2015. u 15:38
Tagovi: putovanja, glamping

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p