PUTOVANJA

Interesantno mjesto koje morate posjetiti nađete li se u Münchenu

Raj za sve ljubitelje vodećih svjetskih magazina!

Iako su putovanja trenutno nešto kompliciranija za realizaciju, nije naodmet 'spremiti' odlične adrese te ih prvom prilikom i posjetiti. Unatoč tome što volimo daleke i egzotične lokacije, ponekad nije naodmet odabrati i one nešto bliže, a jednako atraktivne i zanimljive. München je grad koji nudi puno toga, od velike tradicije i povijesti, pa sve do modernih urbanih mjesta koja će bez imalo razmišljanja oduševiti baš sve.

Soda Books je minhenska adresa koju nanese li vas put u ovaj grad, svakako morate posjetiti. Smještena u Rumfordstraße 3, nedaleko od Gärtnerplatz kazališta, riječ je o lokaciji u kojoj će uživati svi oni koji i dalje ne odustaju od tiskanih izdanja vodećih svjetskih magazina. Dakle, na spomenutom mjestu možete pronaći gotovo sve magazine iz različitih područja i u svega nekoliko trenutaka zaviriti u modne editorijale, najnovija arhitektonska dostignuća, green način života, umjetnička područja i mnoge slične teme.

Osim aktualnih izdanja, u ponudi su i različite knjige koje prate spomenute teme, kao i određena posebna izdanja koja je teško pronaći, pa možemo zaključiti da je svakako riječ o 'rudniku' u kojem će svatko izabrati nešto što odgovara njegovom području interesa. Osim u Münchenu, ovaj šarmantan shop nalazi se i u Berlinu, a ondje se vrlo često održavaju zanimljiva predstavljanja knjiga ili izložbe koje svakako vrijedi posjetiti uspijete li 'uloviti' baš taj trenutak. Soda Books je definitno divan, pomalo nekonvencionalan, suvenir s putovanja koji će educirati, zabaviti, a možda i pomoći dekoriranju životnog prostora i upravo zato predlažemo da ovu adresu svakako upamtite jer garantiramo da ćete biti oduševljeni!

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.06.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p