PUTOVANJA

Iskoristite genijalnu ponudu i otputujte u bajkoviti Cipar za samo 150 kuna!

Mjesto koje morate posjetiti barem jednom u životu!
Čarobni Cipar jedno je od uvjerljivo najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu, a razdoblje od travnja do listopada definitivno je najbolje vrijeme za odmor u nekim od bajkovitih gradova u ovoj mediteranskoj zemlji koja svojim posjetiteljima nudi toliko sadržaja među kojima će baš svatko pronaći nešto po svom guštu!
 
Osim toga, popularni avioprijevoznik Ryanair trenutno ima sjajnu akciju direktnog leta na Cipar iz Zagreba, s kartom koja stoji nepunih 150 kuna, stoga je ovo idealna prilika da iskoristite ovu sjajnu ponudu i otkrijete neke od najljepših svjetskih povijesnih i prirodnih znamenitosti koje ova mediteranska oaza nudi. No, koji grad odabrati za odmor na Cipru? Vjeruje se da su ljetovališta Protaras i Ayia Napa smještena na istočnom dijelu otoka idealna za ljubitelje plaža koje će vas očarati na prvi pogled i koje zaista izgledaju kao kakva mjesta s drugog kraja planete. Gradovi poput prekrasnog Paphosa i Limassola smatraju se idealnima za one koji su zainteresirani za kulturu, povijest, ali i sportove poput golfa i tenisa, no također su odličan izbor za sve one koji žele uživati u čarima noćnih izlazaka i noćnom životu uopće.
 
 
Bez obzira koje mjesto odabrali, sasvim je sigurno kako je odličan odmor u bilo kojem gradu Cipra zagarantiran, a s obzirom na to da je povijest čitavog Cipra usko povezana s poviješću naše civilizacije, u gotovo svakom gradu pronaći ćete tragove starih Grka i Rimljana koji su uvelike odredili današnji izgled i arhitekturu otoka koja će vas ostaviti bez daha. Više o samom otoku i gradovima koje vrijedi posjetiti potražite ovdje

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 18.08.2022. u 11:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p