PUTOVANJA

Istra je bogatija za novi profinjeni boutique hotel

Haute couture odmor u lijepom Novigradu

Rivalmare Boutique hotel 
Nekoć poznat kao ribarski gradić, Novigrad je danas jedna od omiljenih hrvatskih turističkih destinacija. Svojim gostima ovaj ljupki gradić osigurava ležerni i intimni odmor u fuziji s avanturističkim sadržajima i zanimljivom povijesti. Odnedavno, Novigrad je postao bogatiji i za jedinstveni i dizajnerski uređen Rivalmare Boutique hotel.

Novi profinjeni hotel se smjestio na samo 10 metara od morske obale, na slikovitoj novigradskoj šetnici. Sofisticirana elegancija interijera vidljiva je kroz svih 12 dvokrevetnih soba te 1 suite – skrovito utočište smješteno na vrhu hotela s veličanstvenim pogledom na more.
  
Rivalmare Boutique hotel   Rivalmare Boutique hotel
 
Uz luksuzan dizajnerski interijer u kojem je nemoguće osjećati se loše, Rivalmare Boutique hotel nudi usluge hidroterapije jacuzzija i fitness sadržaja zbog kojih će boravak u modernom zdanju biti zanimljiv i zimi, dok će ljeti biti pravi užitak unajmiti bicikl i upustiti se u istraživanje unutrašnjosti Istre. Uživanje je potpomognuto plažom za goste koja nudi neometano uživanje u mirisu i bojama ljeta.
 
Rivalmare Boutique hotel 
Rivalmare Boutique hotel  rivalmare rivalmare 
Svojom decentnošću, udobnošću te modernim uređenjem Rivalmare Boutique hotel će upotpuniti boravak u Novigradu, a buđenje u dizajnerskim odajama s pogledom na Jadransko more zasigurno će se urezati u pamćenje svim posjetiteljima.
 
Sve detalje oko rezervacija doznajte na službenoj stranici hotela.   
 
Rivalmare Boutique hotel 
Rivalmare Boutique hotel 
Rivalmare Boutique hotel 
rivalmare 
Objavljeno: 01.07.2016. u 09:58
Tagovi: putovanja, hotel, Istra

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p