PUTOVANJA

Jedinstveni dodaci za putovanja za stvarne putoholičare

Idealan poklon za sve ljubitelje putovanja!

Ideja za poklon nikada nije dovoljno, a posebice u prosincu kada smo u potrazi za posebnim, kreativnim znakovima pažnje koji će oduševiti naše najmilije. Tako smo pronašli preslatke asesorajze koji su idealan poklon za sve avanturiste koji vode dnevnik putovanja, ili za one koji jednostavno svaki slobodan trenutak provode u planiranju sljedeće destinacije koju žele posjetiti!

Britanska dizajnerica Emma od 2015. godine pod imenom Chasing Threads izrađuje kreativne, preslatke kožne dnevnike, futrole za putovnice i novčanike koji su idealan božićni poklon za sve putoholičare! Proizvodi dolaze s iglom i raznobojnim koncima omotanim oko drvene figure aviona koji je uvijek pri ruc! Svaki kožni komad na sebi ima ucrtanu kartu svijeta na koju iglom i koncem označujete posjećene destinacije i to tako da ušijete znak iksa na mjesto posjećene lokacija! Materijal je pažljivo napravljen tako da olakša šivanje što je više moguće, a osim što predstavlja prekrasnu personaliziranu uspomenu, skratit će neizbježno vrijeme čekanja na putovanjima i oduševiti sve ljubitelje DIY-a!

Inspiriran tradicionalnim vezom u digitalno vrijeme aplikacija, Chasing Threads proizvodi potiču nas da maksimalno iskoristimo svoja putovanja i iskustva ,a ostale neobične artikle ovog kreativnog brenda potražite na Instagramu ili na službenim stranicama!

Foto: Chasing Threads
Objavljeno: 15.12.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p