PUTOVANJA

Jedna od najboljih svjetskih aviokompanija odsad leti iz Zagreba

Emirates sletio u Zagreb
let
Inauguracijski let aviokompanije Emirates, zrakoplovom tipa Boeing 777-300ER iz Dubaija sletio je jučer, 1. lipnja, u Zagreb, gdje je dočekan vodenim pozdravom, a dobrodošlicu su putnicima i kabinskom osoblju zaželjeli i plesači tradicionalnoga hrvatskog plesnog ansambla.

Novi dnevni let donosi putnicima iz Hrvatske povezanost s više od 80 svjetskih destinacija u globalnoj mreži Emiratesa i obrnuto. Putovanja iz Šangaja, Pekinga, Bangkoka i Kuala Lumpura, Sydneyja i Melbournea tako su putnicima dostupna uz samo jedno zaustavljanje u Dubaiju.

Na spomenutoj ruti putnici će letjeti Boeingom 777-300ER, zrakoplovom s konfiguracijom u tri klase te će moći birati između 8 privatnih apartmana u prvoj klasi, s automatiziranim kliznim vratima za povećanu privatnost, uključujući i osobni mini bar te sjedala koja se mogu potpuno polegnuti,42 ležajna sjedala u poslovnoj klasi te čak 310 prostranih sjedala u ekonomskoj klasi.

Kao i na ostalim letovima Emiratesa, putnici mogu ponijeti do 35 kg prtljage u ekonomskoj, 40 g u poslovnoj te 50 kg u prvoj klasi. Uz to, na letu mogu uživati u 2.500 kanala na zahtjev s audio i vizualnim sadržajem na nagrađivanom ice (information, communication, entertainment) sustavu za informiranje, komunikaciju i zabavu u zrakoplovu, uključujući najnovije filmove, TV emisije, glazbu, audio knjige i igre. Svjetski poznata usluga i gostoprimstvo su zadaće multinacionalnih posada, a putnike na letu očekuju i gurmanski specijaliteti te pića i napitci.

let
Foto: Pexels
Objavljeno: 02.06.2017. u 10:39
Tagovi: Zagreb, putovanja, Dubai

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p