PUTOVANJA

Jedna od najljepših morskih lokacija za čarobne ljetne fotke!

Savršena kulisa kojoj ne možemo odoljeti!

Iako im često pripisujemo pregršt mana, moramo priznati da je otkrivanje divnih lokacija za koje prije nismo znali ili im, s druge strane, nismo pridavali dovoljno pažnje, jedan od benefita sve bolje digitalne povezanosti. Tako nije nikakva tajna da domaća obala krije neke od najljepših plaža, uvala i prirodnih atrakcija, kao i lokacija za fotografiranje za koje ćemo na prvu pomisliti kako se ne nalaze u Lijepoj našoj.

Bez obzira na to što kalendarski još uvijek nije započelo, ljeto je stiglo, a to nam potvrđuju i predivne fotografije koje posljednjih dana viđamo po društvenim mrežama. Iako je teško izdvojiti jednu lokaciju, ovog puta za oko nam je zapela ona koju karakterizira puno boja, ali i divan mediteranski štih. Naime, riječ je o šibenskoj gradskoj plaži Jadrija koja je, kao što smo spomenuli, najpoznatija po svojim živopisnim šarenim vratima ribarskih kućica, a koje su odlična scenografija za neke od najljepšim morskih fotografija.

Također, još jedna od prednosti ove plaže je i njezina blizina gradu, odnosno sjajna povezanost, stoga ako vam je ove godine Šibenik na ‘to go’ listi, nema baš nikakvog razloga da preskočite ovu sjajnu lokaciju. Naravno, osim fotografiranja, ne propustite se okupati na divnoj šljunčanoj plaži, uživati u suncu i predivnom ogledu na okolne otoke te sa sobom ponijeti neke od najljepših uspomena koje će vam uvijek iznova izmamiti osmijeh na lice!

Foto: Instagram
Objavljeno: 20.06.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p