PUTOVANJA

Jedno uistinu posebno mjesto na Hvaru

Beach bar koji je oteo naše srce
Falko
 
Mnogo je uistinu posebnih mjesta na Hvaru. Mali obiteljski wine barovi, vrhunski riblji restorani, beach barovi duge i burne povijesti, ljupki butici domaćih dizajnera... Na Hvar ćete doći žudite li za divljim tulumarenjem odmah nakon popodnevnog skoka u more, tuširanjem šampanjcem ili partijanjem do kasnih jutarnjih sati. No, na Hvar ćete svakako doći i ako je vaš san živjeti u simbiozi s prirodom, poštivati termin fjaka i pustiti da stvari idu svojim tokom.

Jedno takvo mjesto, koje će vam u Hvaru pružiti utočište od buke i ludila i koje će vas sasvim sigurno dohvatiti u svoje mreže na drvetu, ugodnu hladovinu i opuštenu atmosferu, jest Falko. On se ne nalazi u turističkim vodičima i tamo ćete na lješkarenju između obaveznih dnevnih skokova u more susretati preplanule, dobro raspoložene otočane. Do njih ćete sjediti za drvenim stolovima, guštati u finim zalogajima i dane završavati očaravajućim zalascima sunca s čašom vina u ruci.
 
Zamišljen kao jednostavno mjesto namijenjeno istinskom hedonizmu, smjestilo se na samom kraju Šetališta Tonija Petrića. Da biste došli do ljupkog bara na plaži, morate proći kraj slavnog Hula Hula Beach Bara (i pokušati se ne zaustaviti) gdje će vas, kao nagrada za petnaestominutnu šetnju od centra grada, dočekati Falko sa svojim šumskim interijerom, mrežama razapetim između drveća, udobnim naslonjačima u prvom redu do mora, dobrom glazbom i sjajnim zalogajima. Na kraju dana, probajte se ne zaljubiti u idiličan Falko. Nama nije uspjelo.
  
Falko 
Falko  
Falko 
Falko 
Falko 
Falko  
Falko 
Falko 
Falko 
Falko  
Falko 
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 11.08.2015. u 15:00
Tagovi: bar, hvar

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p