PUTOVANJA

Tisa i Borovica - Najljepše planinske kućice u Gorskom kotaru u kojima želimo provesti cijelu zimu!

Vrijeme je za izlet

Koliko ste puta poželjeli barem nakratko pobjeći od užurbane svakodnevnice i uživati u zimskim praznicima u potpunom miru i tišini, okruženi prirodom, udaljeni od civilizacije? Na sreću svih nas koji živimo u Lijepoj Našoj, za takvo iskustvo ne moramo daleko putovati, jer baš takve, idilične lokacije o kakvima često sanjamo nalaze nam se pred nosom!

Najpopularnija destinacija za zimski odmor u Lijepoj Našoj definitivno je bajkoviti Gorski kotar, a upravo su se u srcu ovog čarobnog krajolika, točnije u Staroj Sušici, smjestile dvije prekrasne, drvene kuće za odmor koje su kao stvorene za snježni odmor iz snova - Gorska bajka! Gorska bajka svoj je dom pronašla u mirnom zagrljaju prirode, a sve je započelo s ljubljavu prema zimskim radostima i željom da se stvori utočište, daleko od užurbanosti gradskog života. Tako Gorska bajka danas nudi četiri kuće za odmor i wellness – dvije klasične gradnje Jelu i Smreku te dva novootvorena rustikalna dragulja, Tisu i Borovicu - drvene kućice smještene usred ovog planinskog carstva. Ove kuće za odmor prave su oaza mira i idealno mjesto za one koji traže bijeg od svakodnevnih briga ili jednostavno žele uživati u ljepoti netaknute prirode.

Tisa i Borovica su dvije jednake kuće za odmor s 4 zvjezdice, a sagrađene u prepoznatljivom, gorskom stilu. U svakoj se mogu smjestiti 2 (+2 dodatna) gosta te su potpuno opremljene kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom s kaminom te wellness dijelom sa saunom i jacuzzijem. Dvije prostrane terase pružaju zapanjujući pogled na netaknutu prirodu koja okružuje ovo čarobno mjesto, a sama lokacija idealna za istraživanje okolnih, goranskih mjestašaca. Okušajte se u sanjkanju na nekom od obližnjih sanjkališta, produžite do Delnica na klizanje ili se upustite u skijanje na obližnjim stazama poput Čelimbaše ili Platka, a sve informacije otkrijte na službenoj stranici.

Foto: Instagram
Objavljeno: 06.12.2023. u 10:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p