PUTOVANJA

Jelenov greben: Prekrasno imanje jelena koji slobodno šeću livadama sjajna je ideja za proljetni izlet u prirodu!

Posebno iskustvo kakvo se ne zaboravlja

Ima li boljeg načina za provesti odmor u prirodi od prisnog druženja s životinjicama koje slobodno šeću zelenim prostranstvima, i koje možete hraniti dok uživate u zapanjujućim pogledima na prirodu koja vas okružuje? Upravo to iskustvo nudi čarobna slovenska oaza - Jelenov greben, koja će vas oduševiti svojom ljepotom, bogatim sadržajima i divnom dobrodošlicom...

Smješten u podnožju prekrasne Olimske gore, samo 4,5 km od Termi Olimia, Jelenov greben najpoznatiji je kao dom više od 100 pitomih jelena i muflona koji su postali glavna atrakcija ovog mjesta, a koji će se rado podružiti sa znatiželjnim posjetiteljima. Jeleni borave na ovom području od davne 1989. godine, kada su ih ovdje prevezli s naših Brijuna. Prvotno su jeleni dovedeni zbog ispaše livada, no vrlo su brzo postali prava turistička atrakcija. Tako danas ljudi iz svih dijelova Europe dolaze u Jelenov greben kako bi vidjeli ove moćne, a u isto vrijeme plahe životinje koje su brzo shvatile da im je čovjek prijatelj i da je hrana koju im nude zapravo izvrsnog okusa!

A kada vas svježi planinski zrak uspava, možete prenoćiti u nekoliko divnih smještajnih jedinica koje Jelenov greben nudi. Opustite se u wellness centru i salonu za masažu koji je opremljen najmodernijom opremom i ima baš sve što vam treba za potpuno iskustvo kvalitetnog odmora. U cijenu smještaja uključeno je neograničeno korištenje Wellness centra, svježe voće, ogrtači i ručnici, a gostima je na raspolaganju i ''Čajnica'' koja nudi isključivo domaće proizvode karakteristične za ovo podneblje. Nisu zaboravili ni najmlađe goste koji će uživati u novouređenom igralištu, na stijeni za penjanje, pješčaniku na više razina, ljuljačkama, toboganu i - vodopadu! Više informacija o samom mjestu potražite na službenoj stranici.

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.08.2022. u 16:10
Tagovi: putovanja, slovenija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p